En çok sempati duyduğunuz bodyforum üyesi hangisi?

en sevdiğiniz üye

• Total voters
    316
benim favorim pump forever
2.flexor
3.master
4.zagortenay
5.bilitz
yukarıda bahsettiğim kişilerin yazdılarını okurken büyük bir keyif alıyorum...

Bu arada arkaşlar ben bir başlık açmayı daha düşünüyorum bu güne kadar bu sitede gördüğünüz en güzel mesaj en güzel yorum diye ama işi iyice zıvanadan çıkardın demenizden korkuyorum ne dersiniz güzel olmazmı?

editlendi kişisel olayları foruma taşımayalım

zaten eger iyi bir gözlemciyseniz bundan 5 ay önce üye sayısı 2 500 küsür ken su anda 4000 küsür deyiz..buda formun

Forumda birçok kaliteli insan var.Bilgi terbiye kültür vb. gibi ayrı ayrı sıralamak lazım.Ben anlayamadım fırat foruma 1500 kişimi üye yaptın.Bence forumun üye sayısının artması foruma yazı ve tecrübe olarak katkı yapan insanlarla ve forumun hitap ettiği kesimin sosyalliği ile ilgili.Forumun üye kaybetmeside üyelere karşı takınılan tutumla ilgili.1500 kişiden kaçı faal onuda sorgulamak lazım.

Aslında birbirimizi tanımak için 1 günde olsa bir yerlerde zaman geçirmemiz lazım ki ondan sonra arkadaşlar arası bir seçimde bulunalım.Mesala protein için buluştuk hsd,SCHWARZXXL, veyron ile kısa zamanda kanım ısındı hepsi birbirinden iyi arkadaşlar.Bu şekilde bir toplantı planlayıp kafa dağıtmamız lazım..

masteer, blitz, flexor, hsd (alman sitesinde görkem gürsoyun resimlerini yolladiktan sonra sempatim dha da cok artti),

hsd dedi:
Ayaz dedi:
masteer, blitz, flexor, hsd (alman sitesinde görkem gürsoyun resimlerini yolladiktan sonra sempatim dha da cok artti),

bbszene'denmi bahsediyorsun ayaz

evet ben oraya bayadir bi üyeyim .. sürekli takip ederim .. Body Extrem Topiginde okudum seni .. Resimler de bi de Bodyforumt.com yaziyordu :)

cok hosuma gitti ..

teşekkürler ayaz umarım birgün oraya senin resimleride ekleyeceğime inanıyorum azmin ve fiziğin gerçekten mükemmel yolun açık olsun

hsd dedi:
teşekkürler ayaz umarım birgün oraya senin resimleride ekleyeceğime inanıyorum azmin ve fiziğin gerçekten mükemmel yolun açık olsun

insallah hsd .. insallah birgün bircok türk arkadasimizin resimlerini oraya profesyonel olarak postlariz ..

cok tesekkürler hsd .. senin de yolun acik olsun ..

benim oyum flexor a. fakat hsd,blits,despo,strongman,masteer ı da unutmamak gerek. gerçekten bir çok üyemizin siteye inanılmaz emeği var. hiç bir çıkar gözetmeden bizleri bilgilendirdiğiniz için buradan tekrar teşekkür etmek istiyorum.

Teşekkürler HSD :)

Forumda herkes birbiri için birşeyler yapmaya çalışıyor, tavsiyeler sunuluyor, bilgiler paylaşılıyor...Ve paylaşıldıkça çoğalıyor..
Bu dayanışma gerçekten çok güzel...Çalışarak birlikte büyüyoruz..:)

Blitz, Despo, Flexor, Gorgeouskykhan, Hsd, Karasan, Masteer, Pump Forever, Saydam, Strongman (Alfabetik sırayla yazılmıştır)...Ve şu anda aklıma gelmeyen birçok üye..Hepiniz forumdan takip ettiğim kadarıyla oldukça sıcakkanlı,samimi ve paylaşımcı insanlarsınız..Hepinize teşekkür ediyorum...

gurkan dedi:
saydam dedi:
extensor bence bu anket eksik olmus.4 mod 2 ozel uyeyi yazmissin.diger arkadaslar umarim kirilmaz.
ben kirildim sahsen saydam,,,hic kimsenin mesajinda ismimin bas harfi bile gecmiyor :(:(:(

böylesi, en sevdiğiniz mod anketi olmuş gerçekten. sadece en sevdiğiniz üye hangisi diye bir başlık olsaydı herkes tatmin olurdu bir şekilde :)

yanlışmıyım? bence doğruyum :)

yardımlarından dolayı guardbody ve flexor u söylemeden geçemeyeceğim. bildiklerini paylaşmaktan çekinmiyorlar.

he birde sen varsın sarc :)

Back
Yukarı