FleXoR
Özel Üye
forumun 2006 dan berı uyesıyım sureklı takıp etsem de cok fazla paylasımım malesef olmadı genelde okumayı tercıh ettım kendımı cok yeterlı gormedıgım ınsanları yanlıs yonlendırmek ıstemedıgım ıcın
forumdan da bu 3 sene ıcın de cok fazla ınsan geldı gectı ama demırbaslar hep kaldılar bu forumu da asıl ayakta tutan onlar zaten...
sıte yonetıcılerı gercekten ıslerını ıyı yapıyorlar.ozellıkle saydam,hsd,diez ve despoyu cızgılerınden hıc odun vermedıklerı ıcın tebrık ederım..
sıtede en sempatı duydugum uyelere gelıcek olursak;
oncelıkle sıteye yapmıs oldugu katkılarından dolayı gerek yazdıgı programlarla gerek bılımsel olarak yaptıgı yorumlarla flexor hocamızı gercekten takdır edıyorum ve kendısının sporcu durusuna gercekten hayranım...
ıkıncı olarak da yazılarını zevkle okudugum karasan var...
son donemlerde de en cok bonatschi dıkkatımı cekıyor gercekten forumla cok ılgılı ve adaletlı davranıyor bana gore ve usenmeden pek cok konuda ınsanlara yardımcı olmaya calısyor...
daha yazıcak cok ısım var ama bu saydıklarım en cok sempatı duydugum uyeler...
Biz bu bayrağı v.g ye adlarını altın harflerle yazdıran değerli hocalarımızdan aldık ve bu platformu kuran kişi yada kişiler sayesinde bayrağı taşıyoruz. ne mutluki sizler gibi üyeleri gördükçe Bayrağın sürekli güçlü adımlarla bir sonrakilere aktarılacağını bilmek şu forumda saatleri harcayarak yorulmanızın anlam kazandığını görmek tüm yorgunluğunuzu alıyor.