En çok sempati duyduğunuz bodyforum üyesi hangisi?

en sevdiğiniz üye

• Total voters
    316
Bunu genellikle söylersem bu forumda saygısızlık vakalarına çok rasladım. athlete.ru rus formunda da çok dolaşıyorum. Ama orda böyle bir şey görmedim. Hiç kimse söylediği şeyin tam doğru olduğunu savunmuyor. Bir ihtimal gibi sunuyor. Ama burda bi kişi bir şey söylüyorsa illa ben doğru söylüyorum die tartışmalar da oluyor.kafa_

bu başlıkta bu mesajdan sonra konu dışı olarak yazılan tüm mesajlar silinecektir..

gerçektende araştırmalar bile %100 sonuç veremezken burdaki bazı arkadaşlar çok kesin konuşuyor, bende genelde birşey yazaken çok fazla araştırmış olsam dahi ihtimal olarak vermeye özen gösteriyorum
birde bazı arkadaşlar başka yerlerden alınan dosyalara bilgilere kaynak göstermiyorlar ve sahiplenmişler sanki. çok garipsedim doğrusu.

bu konuyu açtığımda en sempatik olarak vereceğim isim bonatschi arkadaşımız. gerçekten duyarlı ve adil bence, iyi bir forum yöneticisi
birde Lock karakteri eklenince dahada sempatik buluyorum kendisini

Tek bir kişiye oy verdiğimizden tek bir kişiyi yazıcam Karasan...
Aslında bir çok kişi var forumda mesajlarını okuyup bilgi edindiğim ama nedense karasan'ın olaylara yaklaşma tarzı ve bilgilendirme şekli en iyisi...

• Like
Reactions: DuE
forumda tum yazıları okumam mumkun olmadı ama sımdıye kadar okudugum konularda en cok fark edilir yazılara sahip aneximandros ve bonatschi oldu. konulara yaklasımları cok sakin ve noktasal oluyor.

bir de soylemden gecemiyecem; forumun en guzel yanı bir konuda, hep aynı yazarla karsılasmıyor olusmuz. her konuda farklı bir yazarın bilgisinin daha fazla olması; hem guven veriyor, hem de farklı bakıs acılarıyla konuları gorebiliyorsunuz.

İnsanları bu kadar çabuk tanıyıp yargılamanız hoş değil.

Bu forumdan bugüne kadar birçok insan geldi geçti.
Bazıları iz bıraktı, sevildi, bazıları ise geldiklerini bile belli etmeden ayrıldılar.

Basit olan ikinci gruba dahil olup suçlayacak bir şeyler bularak forumdan ayrılmaktır.
Zaten ikinci gruba giren üyelerin foruma değer katacakları noktalar o kadar sınırlıdır ki, forumdan ayrılmaları hem kendileri, hem de forumun devinimi ve gelişimi açısından çok daha yararlı ve sağlıklıdır.

Uzun süredir foruma girmeyen ama forumun en eskilerinden biri olarak Bu yazı kırıcı geldi.

Hayat herkes için pc başında saatlerce durmak ve "post kasmak" diye tabir edilen,forum yazarlığından ibaret değil.Burası bir hobi alanıdır, gerçek yaşamla karıştırmamak gerek.

Uzun süredir forumda pek bir yazım yada katkım olmasada arada bir girerek konuları takip ediyorum.Demekki bizim girmememiz "Forumun devinim ve gelişimi açısından sağlıklı" oluyormuş!

Bu tanımlama yaparken isim verilmediği, havaya konuşulduğu için bende en eski ama forumda şuan pasif üyelerden biri olarak üzüldüğümü belirteyim.

Saydam ve Despo

Madem eski üyelerin faydasız olduğu ve gitmeleri gerektiği düşünülüyor o halde gerekeni yaparsınız değilmi?

Hayırlı günler size.

Uzun süredir foruma girmeyen ama forumun en eskilerinden biri olarak Bu yazı kırıcı geldi.

Hayat herkes için pc başında saatlerce durmak ve "post kasmak" diye tabir edilen,forum yazarlığından ibaret değil.Burası bir hobi alanıdır, gerçek yaşamla karıştırmamak gerek.

Uzun süredir forumda pek bir yazım yada katkım olmasada arada bir girerek konuları takip ediyorum.Demekki bizim girmememiz "Forumun devinim ve gelişimi açısından sağlıklı" oluyormuş!

Bu tanımlama yaparken isim verilmediği, havaya konuşulduğu için bende en eski ama forumda şuan pasif üyelerden biri olarak üzüldüğümü belirteyim.

Saydam ve Despo

Madem eski üyelerin faydasız olduğu ve gitmeleri gerektiği düşünülüyor o halde gerekeni yaparsınız değilmi?

Hayırlı günler size.

Ludacris'e yaptığım eleştirinin sizinle ne ilgisi var anlayamadım.
Forumdan gelip geçmiş insanları "tercihlerini bilinçli olarak yapıp forumla ilişiklerini kesen ve bunu foruma karşı negatif düşünceler besleyerek yapan" kişiler olarak genelledim.

Siz zaten forumu takip ettiğini belirtiyorsunuz.
Ayrıca ne kadar eski olduğunuzun da bir anlamı yok.

Sizi ve sizin gibileri eleştiri yaptığım kategoriye niye dahil ediyim, mantıklı mı sizce?

Eleştirimden böyle bir anlam çıkıyorsa gücenen arkadaşlardan özür dilerim.

Eleştiri yaptığım üyenin mesajını da okursanız kimlere nasıl bir eleştiri yaptığımı daha iyi kestirebilirsiniz.

Teşekkürler

ben en son bu konuya 1 sene önce yazıdıktan sonra forumda saygımın arttığı, attığı mesajları dikkatle ve özenle okumaya çalışığım arkadaşlarım da eklendi. aklıma gelenleri yazıyorum...

saydam,diez,D.wolf,bonatschi,aneximandros,gaddarkemal,josef_1531,salvador_xp,born2win ve aklıma gelmeyen bir çok değerli üye var... bu saydığım kişler forumu güzelleştirdiği ve forumun bilgi kapasitesini arttırdığı için teşekkür ederim. saygıalr.

yorumunuza saygı duyuyorum tabi fakat bonatschi ve agresiflik..şaşırdım valla :)

en olumlu , en üslubu düzgün üye ve yöneticilerdendir..

siz oyle diyorsanız şüphesiz oyledır. benım bodyforumtr yi takıp sürem çok yeni ilk gorduğum msjlarda boyle ızlenım oluşturdu.

bırde saydam isimli modumuz var oda çok agrasif geldi bana. yani belki duygusallar ama yorum yapmamaya zorlayacak cinste yazıları var.

onun dışında bilgi olarak tatmin olduğum için hepsine teşeşur ederim.

diez sende saygıyı hakedıyorsun.

-aneximandros (her olaya objektif ve sakin yaklaşıyor.)

-gaddarkemal (yazılarını zevkle okurdum, bence siteden uzaklaştırılma sebebi saçma.. su an bizde aynı interneti 3. arkadaş ortak kullanıyoruz onlardan birisi buraya üye olursa sanırım bizde 'BAN' oluruz.)

FalcoNx boyle bir durumu bize bildirirseniz ve mesajlariniz birbirinizi kollamak adina atmazsaniz sorun olmaz.

• Like
Reactions: MT
forumun 2006 dan berı uyesıyım sureklı takıp etsem de cok fazla paylasımım malesef olmadı genelde okumayı tercıh ettım kendımı cok yeterlı gormedıgım ınsanları yanlıs yonlendırmek ıstemedıgım ıcın

forumdan da bu 3 sene ıcın de cok fazla ınsan geldı gectı ama demırbaslar hep kaldılar bu forumu da asıl ayakta tutan onlar zaten...
sıte yonetıcılerı gercekten ıslerını ıyı yapıyorlar.ozellıkle saydam,hsd,diez ve despoyu cızgılerınden hıc odun vermedıklerı ıcın tebrık ederım..

sıtede en sempatı duydugum uyelere gelıcek olursak;

oncelıkle sıteye yapmıs oldugu katkılarından dolayı gerek yazdıgı programlarla gerek bılımsel olarak yaptıgı yorumlarla flexor hocamızı gercekten takdır edıyorum ve kendısının sporcu durusuna gercekten hayranım...

ıkıncı olarak da yazılarını zevkle okudugum karasan var...

son donemlerde de en cok bonatschi dıkkatımı cekıyor gercekten forumla cok ılgılı ve adaletlı davranıyor bana gore ve usenmeden pek cok konuda ınsanlara yardımcı olmaya calısyor...

daha yazıcak cok ısım var ama bu saydıklarım en cok sempatı duydugum uyeler...

Son düzenleme:
slymnasye,

öncelikle teşekkürler.

Mesajınızı okuyunca şunu söylemeden edemicem:
İnsanları yanlış yönlendirmekten çekinmeniz çok ince ve takdir edilesi bir davranış.

Ancak sizin ve sizin gibi olduğunu düşündüğüm birçok üyenin de şunu aklından çıkarmaması lazım:
Forumumuz sizler gibi üyelerin katılımları ve katkılarıyla büyüyor, gelişiyor.

O nedenle paylaşım yapmaktan çekinmeyiniz.
Hepimizin yanılacağı noktalar olacaktır.
Zaten bir arada olmamızın nedeni de bu noktaları bulup düzeltmek değil mi..

Daha fazla katılımlarınız herkesi memnun edecektir.

guardbody tek tanıdığım reelden en çok sempati doğal olarak ona:))

vallaha adminlere öncelikle teşekkür ediyorum bir site ancak bu kadar seviyeli, kaliteli ve muazzam olabilir. bunuda sağolsun hepsi elinden geleni yaparak gösteriyorlar. guardbody nin kafasını 1 kerede olsa çok ağrıtmışdım sağolsun kafamda soru işareti olan herşeye yanıt verdi. ama diğer admin arkadaşlarada danışsam ellerinden gelen yardımı (sitede olmayan) yardım ederlerdi diye düşünüyorum guardbody hocama teşekkür ediyorum tekrardan.

Son bi konuya yazdığım yazıda forum sitelerinde demokrasi olmaz demiştim bu site gerçekten konumu itibari ile idare edilmesi zor bir site burayı derli toplu tutup insanları güzel yönlendirdiğiniz için teşekkür ederim.Bu spora gönül verenlere fedakarlıkla yardım ediyorsunuz yanlış bilgilendirmekten özellikle kaçınıyorsunuz, bütün yöneticiler ayrıetten dr.Wolf'un bilgileri gerçekten çok değerli ve özellikle Flexor teori ve pratiği sporcu kişiliği ile öne çıkıyor başarılarınızın devamını diliyorum.

Back
Yukarı