En çok sempati duyduğunuz bodyforum üyesi hangisi?

en sevdiğiniz üye

• Total voters
    316
- salvador_xp
- Gaddarkemal
- bonatchi
- diez
- aneximandros

ve adı şuan aklıma gelmeyen forum üyeleri

Yeni başlayanları motive eden ,olumsuz ama gene yapıcı yorumlarını ileri seviye vücutculara
saklayan,bilgili,arastırmacı ,geniş kelime haznesiyle ve en önemlisi efendiligiyle ön plana cıkan kişi Karasandır.

Gaddarkemal inde hakkını vermek lazım.

Açıklama yapsam çok uzar. Saygısından ve sevgisinden dolayı Saydam ;)

Ayrıca Dr.Wolf diyenler eminim tam tanımıolar onu.. Kendini beenmişin teki bna göre. İlk bşta ben de iyi biri olarak dşünüodm nyse..

Açıklama yapsam çok uzar. Saygısından ve sevgisinden dolayı Saydam ;)

Ayrıca Dr.Wolf diyenler eminim tam tanımıolar onu.. Kendini beenmişin teki bna göre. İlk bşta ben de iyi biri olarak dşünüodm nyse..
Konu en çok sempati duyduğunuz üye.
Sevmediğiniz üyeleri belirtmenize ve herkesin içerisinde yargılamanıza gerek yok.
Hem konu off-topic'e kayıyor, hem de o insanı rencide etmiş oluyorsunuz.

Pardon da sayesinde bütün pozları eklediğim halde topic'im kapandı. Nyse.. Pardon :)

Dr. Wolf, Karasan, salvadore xp, bonatschi...

bu arada Ludacris, bence tanıma probleminden çok senin forumun amacını algılamanda sorun var.

aklıma gelen ilk isimler karasan,mestano ve gaddarkemal...

bunun dışında flexor :) bana sanki bu forumun abisi, babası gibi geliyo..

aneximandros ve salvadore_xp... sempati duymakla beraber yazdıkları mesajlar ve yorumlarla daha da tanımayada çalıştığım kişiler :)

bu forumda tek adam akıllı pump forever ve saydam var tanıyabildiğim. Karasan da iyi sayılır. Forumda çoğu kişi kendini beğenmiş ve aslında hiçbşi olmayan ama yne de bilirkşi rolü üstlenen kişiler. Forumu bırakıorum.. Birçok abiyle konuştum hepsi bu forumu kötüledi. Tekrar dediğim gibi en çok sempati duyduqum pump forever ve saydam.. :)

bu forumda tek adam akıllı pump forever ve saydam var tanıyabildiğim. Karasan da iyi sayılır. Forumda çoğu kişi kendini beğenmiş ve aslında hiçbşi olmayan ama yne de bilirkşi rolü üstlenen kişiler. Forumu bırakıorum.. Birçok abiyle konuştum hepsi bu forumu kötüledi. Tekrar dediğim gibi en çok sempati duyduqum pump forever ve saydam.. :)
İnsanları bu kadar çabuk tanıyıp yargılamanız hoş değil.

Bu forumdan bugüne kadar birçok insan geldi geçti.
Bazıları iz bıraktı, sevildi, bazıları ise geldiklerini bile belli etmeden ayrıldılar.

Basit olan ikinci gruba dahil olup suçlayacak bir şeyler bularak forumdan ayrılmaktır.
Zaten ikinci gruba giren üyelerin foruma değer katacakları noktalar o kadar sınırlıdır ki, forumdan ayrılmaları hem kendileri, hem de forumun devinimi ve gelişimi açısından çok daha yararlı ve sağlıklıdır.

Sizin hangi gruba ait olmak istediğinizi bilemem.

Ancak 2. yolu seçtiyseniz veya seçecekseniz konuştuğunuz abilerle birlikte sizin de yolunuz açık olsun demekten başka bir şey gelmiyor aklıma...

Ancak 2. yolu seçtiyseniz veya seçecekseniz konuştuğunuz abilerle birlikte sizin de yolunuz açık olsun demekten başka bir şey gelmiyor aklıma...

Belki konuyu uzatıyorum ama özür dileyerek birşeyler demek istiyorum. Benim aklıma da çok şükür demekten başka birşey gelmiyor. O "abilerine" gidip gösterirsin o muhteşem karın kaslarını, bilmem kaç olan ölçülerini ve biraz da ders verirsin BB hakkında. Eminim onların buradakilerden daha fazla ihtiyacı vardır sana.

Ben kimseye ders vermiyorum sadece ders almak istiyodum. Bu forumda kendini beğenmişler ders vermek yerine aşağlıyorlar. Ama dediğim abiler ders verio ve onlar sayesinde gelişimimi arttırdım da rahat ol ;)

ludacris lutfen sakin ol,resim koydugun zaman her turlu elestiriye acik olman gerekir.oncelikle insanlarin ne yapmaya calistigini anlamaya calis,biliyorsun bana ozel mesaj attiginda,konuyu anlamadan bana serzeniste bulunmustun.lutfen konuyu daha fazla uzatmayalim arkadaslar.

Back
Yukarı