judgementday
Üye
Kas yapması için kaç tekrar kaç set ve haftada kaç gün önerirsin?
ilk vurduğumda bela 2. vurduğumda sela okurlar diyosunCosaNostra senin dediklerinin aynısını bende yapıyorum o sık sıkı ben elime ilk 3 yaşımda almıştım 12 sene oyuncak gibi oynadım tam (sıkamıodum tabiki) 2 sene boyunca aynı senin gibi kullandım başladım en son olarak 4*115 tekrar ve hafif ısınmada da kullandım en başta 5 taneyi bile zor sıkarken şimdi bıraksan 160-170 rahat yapıyorum senin dediğin yerdeki kaslar benimde şişti bileğimle dirseğim arası müthiş oldu normalde sert durmuyo ama şöle bi baktığın zamanda o kası çalıştırdığım belli oluyo ve benimde en sevdiğim kasım ve en gelişmiş kasım orası ama artık gelişmesi durdu hiçbişey etki etmiyo süper set falan bahane ama yinede yapıyorum ben, eski alışkanlık işteayrıca bu sık sık benim yumruğu da feci geliştirdi diyebilirim kilolu biri değilim hatta zayıfım bile diyebilirim sık sık sayesinde benim 1 yumruğumu yiyen afallar veya düşer 2. yiyen bi daha kalkamaz.
En son @columbu almıştı yanlış hatırlamıyorsam kademeli olarak arttırılabiliyordu zorluk derecesi hatta görselini de atmıştı konu içinde. İrtibata geçerseniz temin yollarını anlatır size.Arkadaslar herkese merhaba. Yaklaşık 8 aydır bilek güreşi sporu ile ugrasiyorum ve parmaklarımi güçlendirmek için el yayı aldım. Başlangıçta zorlanmama rağmen şuan kolaylıkla yapabiliyorum. Ve artik yarari olacağına inanmıyorum. Son 3 aydır kademeli el yaylarindan ariyordum 2 gün önce sahibindene şöyle bir ilan düştü :
http://www.sahibinden.com/ilan/alis...rip-hg-350-lbs-el-yayi-160-kg-188690165/detay 160kiloya denk geliyor hem sertlik hem de fiyat konusunda biraz kararsız kaldım. Sizce napmaliyim?
Size bu konuda yardımcı olabilirim el yayı konusundaArkadaslar herkese merhaba. Yaklaşık 8 aydır bilek güreşi sporu ile ugrasiyorum ve parmaklarımi güçlendirmek için el yayı aldım. Başlangıçta zorlanmama rağmen şuan kolaylıkla yapabiliyorum. Ve artik yarari olacağına inanmıyorum. Son 3 aydır kademeli el yaylarindan ariyordum 2 gün önce sahibindene şöyle bir ilan düştü :
http://www.sahibinden.com/ilan/alis...rip-hg-350-lbs-el-yayi-160-kg-188690165/detay 160kiloya denk geliyor hem sertlik hem de fiyat konusunda biraz kararsız kaldım. Sizce napmaliyim?
Uygundur kaç set tekrar yapacağını kararlastirman lazım ama ben de tetik parmak rahatsızlığı yaptı fazla zorlamamak lazım1 gün çalışıp 1 gün dinlenmek uygunmudur el yaylarında bende 20 kg luk var