BÖLÜM 5
En iyi şekilde Kilo almak için özel karışımlara, en iyi supplementlere ihtiyacımız yoktur.Beklersin biri çıksın ipucu versin diye. Hacim için bir program bulursun 1 hafta denersin tatmin etmez sonra farklı mucizevi bir program aramaya başlarsın. Bu işin kolayını aramaktan ziyade çıkmaz yola sapmaktır.Herkes ilk deneyimlerinde yaşamıştır bunları. Kimileri 6 kimileri 9 kimilerinin 12 ay sonra aklı başına gelmiştir.. Her programda bulgur, yulaf, lapa, tavuk,patates menuleri vardır.Herkes tarafından bilenen yemekler kendimiz için etkili olmayacagı düşüncesi varmış gibi kilo alimi için farklı fantaziler pesinde koşarız.. Hacim kilo için siteden örnek bir program edinin kim bakalim 4/4 uygulayabilcek. Ne kadar basit görünsede bu uzun süreç oldugu için kimse çogu kişi uygulayamiyor bikkinlik geliyor yada sebepler.. 4/3 luk kismi bile yeter inanin. Ama bir haftada 1 ayda sonuç beklemeyin..Yediklerinizin en kısa zamanda Elinize,yuzunuze, kolunuza et olmasını istiyorsunuz biliyorum.Bunun için zaman yolculugunda bizlere katılman gerek.
7 Ayda sanirim 53 kgdan 65 çıkmıştım. Yag oranım %10 altındaydı.tenimin kokusu geliodu burnuma insan olduğumu farkettim. Vg hayatına başladıgınızdan itibaren belli bir süreden sonra insanların gözünde konumuz değişmeye başlıyor. Hem bilgi, hem fizik olarak her geçen gün dahada ilerledikçe insanların size karşı düşünceleri ve davranış biçimi farklı bir boyut, anlam kazanıyor.sırf XS Elbise boyutundan kurtulmak için bile yapılabilir bu spor.
Annenizdi dimi sizi sofraya zorla çagıran. Annenizdi sizi ye biraz incecik kaldın diyen.Yine annenizdi askerlik nasıl yapıcan yemek ye biraz.. Sizin bu kilo aliminiz icin ilk basta destek veren anneniz ileriki zamanda biktim sana yemek yapmaktan dediğini duyar olcaksınız. Bulguru, lapası, makarnası , haslanmis patatesi bitti yapayim edeyim derken artik yeter ökuz gibi oldun yapma artik yeter bu kadar dedigini duyacaksınız.Belli bir seviye geldikten sonra erkek, kadın kim varsa artik yaninda kendini güvende hissedecektir. Saçma gelsede bu bir içgüdüdür.. Her ortamda ilk ve ilerleyen diyaloglar sürekli senin sporun hakkinda olacağı için ileri ki zamanlarda rahatsizlik duymaya başlıcaksın belkide. Çünkü spor artık senin özelin, hayat biçimin olacak.