Ektomorf kilo alımı sorunu

Kendimi bildim bileli ufak tefek şınav çekerdim son Bi kaç yıldır da düzensiz (arada sırada bırakarak) dambılla çalışıyorum. Çok fazla yemek yememe rağmen kilo alamıyorum ve bu yüzden kolumun 35-40cm olacağını düşünemiyorum. Şu an 30-32cm(pump) ama daha ne kadar büyür fikrim yok çünkü kilo alamıyorum. 171cm 57kgyim ancak görseniz günde iki ekmek yiyip her türlü şeyi yiyorum her gün belki yarım kg et yiyorum ancak sonuç yok.. IMG_20200508_232607.jpg IMG_20200119_113843.jpg

Spora seninle aynı boy kilo ile başladım bende herşeyi yiyordum kilo alamıyordum şuan 80kgyim kol 42.Yaklaşık 1 yıl oluyor.

Özel bir vitamin aldın mı yoksa sadece düzenli beslenip spor yaparak mı elde ettin ve çok iyi bir gelişme tebrikler
Hayatım boyunca protein tozunun kutusunu bile elime almadım.Kabaca sağlıklı olan herşeyi(genelde ev yemeği) ye ve düzenli spor yap.

Kendimi bildim bileli ufak tefek şınav çekerdim son Bi kaç yıldır da düzensiz (arada sırada bırakarak) dambılla çalışıyorum. Çok fazla yemek yememe rağmen kilo alamıyorum ve bu yüzden kolumun 35-40cm olacağını düşünemiyorum. Şu an 30-32cm(pump) ama daha ne kadar büyür fikrim yok çünkü kilo alamıyorum. 171cm 57kgyim ancak görseniz günde iki ekmek yiyip her türlü şeyi yiyorum her gün belki yarım kg et yiyorum ancak sonuç yok..Eki Görüntüle 54649 Eki Görüntüle 54650
Selam dostum pro gainer gibi bir supplement almayı düşünür müsün ? Pro gainer şart değil ama alırsan daha iyi olur. Kilo almak için onlarca çeşit bulk içeceği var onları denemeni tavsiye ederim. Mesela aynı problem bende de var normalde ben de kilo alamazdım. Bu spora kasımda başladım ( ciddi olarak ) ve Kasımdan Mayısa kadar 16 KG kas-yağ karışık bir şekilde aldım. Shakeler yaparak hem kas kazanımını arttırabilir hem de ekstra kalori alabilirsin

Selam dostum pro gainer gibi bir supplement almayı düşünür müsün ? Pro gainer şart değil ama alırsan daha iyi olur. Kilo almak için onlarca çeşit bulk içeceği var onları denemeni tavsiye ederim. Mesela aynı problem bende de var normalde ben de kilo alamazdım. Bu spora kasımda başladım ( ciddi olarak ) ve Kasımdan Mayısa kadar 16 KG kas-yağ karışık bir şekilde aldım. Shakeler yaparak hem kas kazanımını arttırabilir hem de ekstra kalori alabilirsin
5 ay sonra gibi alabilirim şu an üniversite sınavına hazırlanıyorum önerdiğiniz marka var mı

5 ay sonra gibi alabilirim şu an üniversite sınavına hazırlanıyorum önerdiğiniz marka var mı
Sana banim de kullandığım hardline pro-gainer öneririm hem kompleks içeriği, yerli üretim olması, vitamin-mineral formülü ve kreatin içeriği ile vücudunu hem yağ hem de su olarak kilo almanı sağlar 3 tane 3 kglik kutu aldım bir tanesi bitti diğerini yarıladım.

Sana banim de kullandığım hardline pro-gainer öneririm hem kompleks içeriği, yerli üretim olması, vitamin-mineral formülü ve kreatin içeriği ile vücudunu hem yağ hem de su olarak kilo almanı sağlar 3 tane 3 kglik kutu aldım bir tanesi bitti diğerini yarıladım.

Gaineri nasil kullandiniz? Spor oncesi,sonrasi,yatmadan once vs. Gunde toplam kac gr ictiniz?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Gaineri nasil kullandiniz? Spor oncesi,sonrasi,yatmadan once vs. Gunde toplam kac gr ictiniz?

Sabah alkınca kahvaltı yerine bu shakeden yaptım 400 ml proteinli süt ( 20 GR Protein ), 4-5 ölçek pro-gainer ve 1 yemek kaşığı balı mikserde karıştırdım. ( istersen içine sevdiğin meyveleri de atabilirsin ).

Sabah alkınca kahvaltı yerine bu shakeden yaptım 400 ml proteinli süt ( 20 GR Protein ), 4-5 ölçek pro-gainer ve 1 yemek kaşığı balı mikserde karıştırdım. ( istersen içine sevdiğin meyveleri de atabilirsin ).

4-5 olcek derken toplam kac gr cunku her gainerin olcek gram farkli biliyorum ..ve hergunmu yaptin boyle

Back
Yukarı