EKTOMORF 4 AYLIK GELİŞİM

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Gelişim kesinlikle ve kesinlikle 4 ayda oluşmuş bir gelişimdir. Tekrar söylüyorum resimlerdeki gelişim 4 aylık çalışma ile olmuştur. Dİğer ektolar gibi mükemmel bir metabolizmaya sahip değilim. 16 kilonun 16sının da kas oldugunu iddia etmiyorum. Haftada 1 kilogram almanında bu kadar zor olacağını da düşünmüyorum. Bir yandan bana inanmamanız beni kırıyor bir yandan da çok motive oluyorum demekki gelişimim inanılmayacak derecede güzel :) Diyecek başka birşeyimde yok :)
Kardeşim estağfurullah inanmamak değil.Ben sadece beslenme programının 16 kilo için yeterli bulmadım.Bu program dışında kalori alımı yapıyor olabilirsin mesela bol bol cheat meal ile,o zaman 16 kilo anlaşılabilir hale gelir.Ancak şu beslenme programı 16 kilo için yeterli kalori taşımıyor.Yoksa sana inanmamak haddimize değil :)

Kardeşim estağfurullah inanmamak değil.Ben sadece beslenme programının 16 kilo için yeterli bulmadım.Bu program dışında kalori alımı yapıyor olabilirsin mesela bol bol cheat meal ile,o zaman 16 kilo anlaşılabilir hale gelir.Ancak şu beslenme programı 16 kilo için yeterli kalori taşımıyor.Yoksa sana inanmamak haddimize değil :)
Anladım kardeşim cheat meal değil resmen cheat day yapıyorum. O günde hamburger pizza tarzı şeyler tüketiyorum. Yazdığım beslenme programı günlük azami yediğim rakamlar yani 100gram tartmıyorum pilavı. 200 300 400 gram koydugumda oluyor. Ama azami yediğim 100 gram umarım kafandaki soru işaretlerini az da olsa silebilmişimdir :)

Başlangıçtaki kol ölçülerimiz falan hemen hemen aynı. Bir ektomorf olarak bana motivasyon sağladı son görüntün. Başarılarının devamını diliyorum.

Değerli üyemiz;
Başlığınız kilitlenip kapatılmıştır.

Kilitlenme Sebepleri :
- Fotoğraf ekleme kurallarına uyulmamıştır!

Lütfen 1 dakikanızı ayırarak forum kurallarını okuyunuz. Forum kurallarını okumak için buraya tıklayınız!
Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı