ekmek yemeden kilo almak

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ibr
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

ibr

Üye
Merhaba arkadaşlar 14 günde 68 kilodan 72ye çıktım hem de hiç ekmek tüketmeden günlük beslenmem şöyle sabah:5 tüm yumurta,yarım litre süt öğle:160 gram tonbalığı,1 tüm domates akşam:200 gram ızgara tavuk veya köfte,1 tabak pilav yatmadan 100gram yulaf+500ml süt herhangi 2 öğün arası 1 snickers not:0 ekmek

bunlari yiyerek 2haftada 4kilo almak garip tabi spor yaptigini da goz onunde bulundurursak + sadece kilo aldiran sey ekmek degil

yatarken yulaf yemek aralarında karamelli fıstıklı çikolata hımm.

ekmeksiz kg alınabılır zaten kg alımı donemınde sabah harıcı ekmege pek sıcak bakılmaz cunkı sıradan bır karb kaynagı ıle ekmegı tuketmet mıdede aşırı sıskınlık yaratıp doyma hıssını arttırmak demek
o kglerde saadece gobegınde bırıkmıs parazıtlerdır, bir kac gun normal bır sekılde beslen, bagırsakları calıstır, o kglerın ne kadar bos oldugunu goreceksın.

Çünkü kola benim diyetimin bir zorunlu parçası değil zevkine içiyorum sırf o diyet 2400 kalori benim 68 kglik halimde kilo almam icin 2100 kalorinin üstüne çıkmam gerekiyordu evet 4 kg aldım ama kolanın fazla etkisi yok çünkü ben normalde toplasan 2000 kalori alıyordum kola da içiyordum ama 1 gram bile kilo almadım zaten son 3-4 gündür 72den 1 gram fazla alamadım çünkü kilo aldığım için 2400 kalori yetmiyor bunu en az 2600 kalori yapmam lazım[DOUBLEPOST=1407229397][/DOUBLEPOST]
2 haftada muhtemelen 2 kilo yağ 2 kilo sıvı katmışsın vücuda tebrikler %0 kas artışı
beni rencide etmeye çalışıyorsun ben bu sporda 3 aylığım elbette yanlışlarım olabilir kimse bu kadar sürede bu sporu mükemmel şekilde öğrenemz böyle yapmak yerine beslenmemdeki yanlışlıkları yazarak bana yardımcı olabilirsin diğer arkadaşlar gibi

Son düzenleme:
:) kalori acigini kapatmak icin kola seker tuketme zevkinede olsa :)

teşekkürler hata yapmış olabilirim hata yapa yapa öğrencez zaten önerileri dikkate alıcam kesinlikle sağolun

Merhaba arkadaşlar 14 günde 68 kilodan 72ye çıktım hem de hiç ekmek tüketmeden günlük beslenmem şöyle sabah:5 tüm yumurta,yarım litre süt öğle:160 gram tonbalığı,1 tüm domates akşam:200 gram ızgara tavuk veya köfte,1 tabak pilav yatmadan 100gram yulaf+500ml süt herhangi 2 öğün arası 1 snickers not:0 ekmek

Sabah kahvaltısında yumurta yerine başka ne yiyebiliriz dostum? Soruna soruyla karsılık verdim kusura bakma bende kilo alamıyorum :(

Dostum yumurta olmazsa olmaz mesela 5 yumurtayı 2 ye dilımle 10 parça oluyor domatesle rahat yersin eğer wheyin varsa 30 gr iç ben bu ay bitince whey alıcam şimdi kullanmıyorum ama kahvaltıda yumurta yemem diyosan whey de kullanmıyorsan 1 kutu tonbalığı ye 38 gram protein içeriyo ve yağını süzmeden ye

Günde bir litre kola mı ? Herhalde 5 yılda bir litre kola tüketmemişimdir..

ankarada ogrencıyım yazın antalyada 2,5 ay kalıyorum sıcak oldugu ıcın rahatlatıyor gerı kalan yılın 9,5 ayı kola içmiyorum ama uyarıları dikkate alarak son 2 gündür kolayı bıraktım artık içmiycem

Back
Yukarı