Ekmek tüketiyor musunuz?

En çok merak ettiğim konudur:) ben tüketmemeye çalışıyorum sizler ne alemdesiniz?

Sadece sabahlari 2-3 dilim tam bugday ekmegi tuketiyorum.Diger ogunlerde zaten klasik pilav , makarna tukettigim icin ekmek yenmiyor.

aynen, sabah 2-3 dilim buğday ekmeği. belki öğlen duruma göre 1 dilim. akşam hiç yemiyorum. yenmesini de tavsiye etmiyorum. günde tam 4 ekmek yiyen biriydim. hayatımda hiç doyduğumu hatırlamıyorum. hep aç yaşadım. sofradan asla doyarak kalkmadım. hep yemek ve ekmek bitince kalktım. ama aç kalktım. bu beyaz ekmek resmen insanlık düşmanı.

Tam buğday ya da çavdar yerim.Günde 3-4 dilim. Bu dilim sayısının 10-15 e çıktığı zamanlarda oluyor. ( şaka yapmıyorum ) ama Nimetti galiba markası 100 gramı 16 kalori 8 gr protein vitamin vb. oldukça iyi.

Ekmegin hrr turlusu vucut icin toksit gibi bir sey oldugu icin yemiyorum Canan hoca taraftariyim ve malesef her turlu bugday vs. Karsiyim :)

Yulaf yerim. Ekmek yemem. Çok gerekirse tam buğday yerim. Canan Hocacı değilim. Bir tencere bulgur pilavı almadan kendime gelemiyorum.

neredeyse hiç yemiyorum. Zaten sıfır şeker ve sıfır ekmek sayesinde baya kilo kaybettim.

Back
Yukarı