Ekmeği bıraktım Şekeri bırakamadım

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan heikki
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

heikki

Üye
sa arkadaşlar ekmeği ve şekeri ikisini birden bırakmıştım fazla sürmedi 3 hafta sürdü sonunda şekere başladım aburcubur çok fena canım çekiyo ekmeği rahatlıkla bıraktım artık canım istemio ve çayda neskafede diğer şekerli içeçekleride bıraktım ama aburcubur bağımlısıyım resmen şimdi gidip alcam hatta bunun bi taktiği yokmu ya

bende sigarayı bıraktıgımda aynı duruma düşmüştüm. Vücut illaki tatlı bişeyler yemek istiyorsa bal , pekmez türü yada meyve , kuru meyve tarzı şeyler tüketebilirsin. Aşırıya kacmamak kaydıyla

Siz ifbb proların veya profesyonellerin şeker ekmek vb tüketmediğinimi sanıyorsunuz ? . Tüketilmeli hem şeker hemde ekmek ama nasıl ?.Ekmek olarak tam tahıllı buğday ekmeği , kepek ekmeği vs ama sınırlı abartısız şekilde . Gel gelelim şekere .. Çikolata , bisküvi vs bunlara benzer trans yağ ve şeker oranı neredeyse 100 gr lık paketin %30-40 ını alanları tüketmiyoruz . Muz , light puding , bal , kuru üzüm bunlar gibi veya evde kendinizin hazırlayabileceği protein kek , bar vb yiyecekler işinizi görecektir ...

Siz ifbb proların veya profesyonellerin şeker ekmek vb tüketmediğinimi sanıyorsunuz ? . Tüketilmeli hem şeker hemde ekmek ama nasıl ?.Ekmek olarak tam tahıllı buğday ekmeği , kepek ekmeği vs ama sınırlı abartısız şekilde . Gel gelelim şekere .. Çikolata , bisküvi vs bunlara benzer trans yağ ve şeker oranı neredeyse 100 gr lık paketin %30-40 ını alanları tüketmiyoruz . Muz , light puding , bal , kuru üzüm bunlar gibi veya evde kendinizin hazırlayabileceği protein kek , bar vb yiyecekler işinizi görecektir ...

onlar sadece ağırlık çalışıyo ben tamamen farklıyım onlardan çok daha profesyonelim çoğu konuda o yüzden bırakmam gerektiğine inanıyom yada arada bir yesem yeter :) :D

Back
Yukarı