Egzersizler Bölümü ile İlgili İstekler, Sorular vs...

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Despo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
selam arkadaşlar uzun zamandır bu siteye ilk girişim vücud geliştirme sporuyla b 5 aylık tanışıklığımız var ve ünide 4 sene boyunca elime dambıl bile almış değilim memlekete döndüğümde tekrar başladım ve bugün 3. haftamı bitirdim siz değerli hocalarıma bir kaç bişi sormak istiyorum 3.haftam ve bu 3.haftada ağırlığı birazcık arttırmak istedim ve bazı hareketleri yanlış yaptığımı farkettim ağırlık konusunda hassasım biraz bazı denilenlere göre ilk bir ay hafif çalışılması gerektiğini yoksa kasların sönüp öleceğini okudum bende çalışırken dikkat ediyorum lakin ağırlık arttırmak isteyimde bazı hareketleri yanlış yaptığımı farkediyorum ve kaslarımın ölmesini sönmesini istemiyorum bu konuda ne gibi tavsiyeleriniz olur şimdiden teşekkür ederim

Herkese selam;
Forumdaki sabit konuları okuyorum. Her ne kadar terimler yabancı gelsede anlamamız için açıklayıcı ve yardımcı resim ve gifler var. Lakin linkler kırık yada silinmiş olduğu için görünmüyor. Yönetici arkadaşlar veya konuyla ilgilenenler gif veya resimleri yenileyebilirler mi?

ben vücut geliştirmeye yeni başladım nasıl vücut geliştiricem nasıl hareketleri uygulacağımı bilmiyorum spor salonuna gitmiyorum her akşam yemekten 2 veya 1.30 dk sonra koşuyorum tembolu baya bi 2 km ile 8 km değişiyor sonra parklardaki devletin kurduğu spor aletlerinde bişiler yapıyorm ama bilmeden başlayıla 3 gün oldu bi yardımcı olsanız
(en cokda kalcam cok dışarı doğuru ve bacaklarımın diz kapaklarınında yukarı bölüm cok büyük bide bunla ilgil yazıda yazarsanız sevinirim)

Arkadaşlar benim sizden bir ricam olacak siz bu işi çok iyi biliyorsunuz lütfen bana yardımcı olun

Öncelikle eski milli bir kickboks sporcusuyum.. İsmim kadir ve 27 yaşındayım 1.79 Boyundayım ve 74 kiloyum
Kickboksu bıraktıktan beri göbek yaptım ve kaslarım eridi gitti barfiks bile çekemez duruma geldim . Kendime yeni bir motivasyon çizdim gerekli bulduğum bütün ekipmanı hazırladım ve sadece sizden bilgi almak istiyorum

Evde bir odamı tatami minderle donattım ;
-Kum çuvalı aldım, gerekli ekipmanlarım zaten duruyordu ( kickboks için) bunu geçtim
-Bunun yanında p90x seti aldım ve set için gerekli malzemeleri de edindim.
-Bunun yanında kendime 80 kg Dambıl seti aldım , Altis HM 200 Çalışma istasyonu ve Fox CB 206 çalışma sehpası aldım

Düşündüğüm şey şu ;
p90x bilirsiniz zaten 90 gün boyunca hergün, ben bunun yanında dumbel çalışmak hacim kazanmak ve kardio amaçlı yine torbamla çalışmak istiyorum
Size sorduğum sordular şunlardır ;
1- Sizce doğru bir yoldamıyım ?
2-Sizce p90xten sonra dambıl çalışmamda ve torbaya çalışmamda sakınca varmı ?
Siz ne düşünürsünüz gecem gündüzüm bunu düşünmekle geçiyor proğrama başlamak için ramazanın bitmesini bekliyorum , sizce nereden ve nasıl başlamalıyım ......
Cevabınız altın değerindedir ...

Merhaba arkadaşlar,
Benim sorum şu;
Basen ve kalça bölgelerim üst bölgeye göre biraz orantısız. Bir kaç sporcu arkadaşımla konuştum. Bana evde yapabileceğim bir kaç hareket önerdiler. Squat Lunge Vs. Ama birazcık araştırmadan sora kafa karışıklığı yaşadım. Sitelerde squat kalçayı daha çıkık hale getirdiği yazıyor ki benim ki birazcık çıkık ve hiç hoşuma gitmiyor görüntü. Siz ne düşünüyorsunuz sizce yapmalı mıyım? Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim.

6 ay önce diz sakatlanması yaşadım,dizlerim şuan iyi durumda çok şükür.
2 haftadır squat çalışmaya başladım ama pek iyi hissetmiyorum sanki tekrar nüksedicek gibime geliyor.
Dizinde menisküs zedelenmesi olan birisi(iç ve dış) hacim kazanmak adına hangi bacak hareketlerini yapabilir ?

selam.yaşım 16 .yaz tatilinde kilom 51 boyum 179 du.4 ve 5 kg lık dambıllar aldık ve beslenmeme dikkat ettim.64-65 e çıktım tam tamına 14 kilo aldım o kısa surede. boyumda 182 oldu.yaz tatilinde yaptığım spor 1.5 saat sürüyordu.okuldan geldiğimde çok yorgun oluyorum .1.5 saatlik antremani yaparsam ne ders calisirim nede başka bisey yaparım bayılırım valla :D bana böyle kısa sürecek ama hergün yapilacak biseyler lazim.5kg dumbell var.her turlu öneriye açığım.

boyumla kilomuda yorumlarsaniz sevinirim
182 -65

iyi akşamlar arkadaslar uzun bir süreden beri siteyi takip ediyordum uzaktan bir çok konuda arkadasların yorumu çok isime yaradı herkese tesekkür ederim. Benim sorum 2010 dan beri vücut gelistirme ve fitness le ugrastım 2012 den sonra disiplinli bir şekilde yapmaya basladım fakat haziran ayında bazı pskljk sorunlar yasadıgım için spora bugüne kadar ara verdim ama bu arada temmuz ağustos gibi 1 ay dan biraz fazla çalıstım su an maalesef 85 kiloyum boyum 1.75 bu kilo kas değil ara vermem ve sıkıntılarımdan dolayı kilo aldım ve bu zamana kadar genelde hocaların programlarına bağlı kaldım bu aralar spora yenden baslıyorum benim yapmam gereken antreman programı sizce nasıl olmalıdır bazı arkadaslar tüm vücut antrmanı diyor yoksa bölge bölge mi çalısmalıyım ilk hedefim kiloyu vermek eski fit halime dönmek iki antreman şeklinde kafam biraz karısık yardımcı olursanız sevinirim arkadslar

arkadaslar bende pectus carıntum yanı gohusumın alt tarafında cıkıntı var onu aratırıyorum forumda onunla ılgılı herhangı duzgun bırsey yok
bu aleti bilen l alttakı cıkıntıyı duzeltirmi
Adsfghfgız.png
Adsfghfgız.png

Adsfghfgız.png
Adsfghfgız.png
güvercing1.jpg

İyi günler,

Daha az egzersiz yaparak abdominal kasları geliştirmek için önerebileceğiniz bir elektronik stimülatör var mı?

Inviato dal mio iPhone utilizzando Tapatalk

COK ACİLLL. Arkadaşlar 6-7 ay önce sporu biraktim dort gun önce yeniden başladım ama bir sorunum var spora başladıktan sonra iki gun kas agrisi oldundu ve dun kismen gectin ama sinava baslayinca 3-4 anca cekebiliyorum önceden boyle bir sorunla karsilasmamistim sebebi ne olabilir ve geçer demi ;)[DOUBLEPOST=1421662331][/DOUBLEPOST]Arkadaşlar 6-7 ay önce sporu biraktim dort gun önce yeniden başladım ama bir sorunum var spora başladıktan sonra iki gun kas agrisi oldundu ve dun kismen gectin ama sinava baslayinca 3-4 anca cekebiliyorum önceden boyle bir sorunla karsilasmamistim sebebi ne olabilir ve geçer demi ;)

Programım tek bölge ve 5günden oluşuyor, acaba pazartesiden-cumaya kadar çalışıp cumartesi ve pazar dinlensem sizce kas gelişimime olumlumu yoksa olumsuzmu yansır ?

Programım tek bölge ve 5günden oluşuyor, acaba pazartesiden-cumaya kadar çalışıp cumartesi ve pazar dinlensem sizce kas gelişimime olumlumu yoksa olumsuzmu yansır ?

Şu soruma bilgi sahibi biri yokmu cevapliycak, hafta ici 5gun asılıp haftasonu dinlensem gelişimimi nasıl etkiler acaba :)

Merhaba Yan Karın (Oblik Bölgesi) eritme konusunda sorun yaşıyorum. Orta bölgede belirgin bi yağ kitlesi yok ama yan bölgede arka yan da dahil olmak üzere yağlanma var ve beni rahatsız ediyor. Nası egzersiz yapacağımı ve ne kadar süre olması gerektiğini söylerseniz sevinirim teşekkürler şimdiden :)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı