Merhabalar. Yaşım 18 boyum 170 kilom 60 kg. Jatomi fitness salonuna yazilicam 1 senelik. Daha önce 1.5 ay bi spor salonuna gitmiştim ordaki hocam gainbolic6000 önermişti kilo almam için. Ben hem kilo almak istiyirum hem de kas yapmak istiyorum karın kaslarım belirgin olsun istiyorum mesela. Yanlış anlamayın hemen olsun istemiyorum. 1 sene yazılıcam dediğim gibi. Okuduğum kadarıyla kilo almak için karbonhidrat gerekiyor. Ama kas yapıp yağ yakmak için de karbonhidratı kesip protein kullanmak gerekiyo. Benim derdim biraz cılızım kollarım ince 30 cm civarı. Size sormak istediğim ne yapmalıyım önce karbonhidrat takviyesi alıp kilo aldıktan sonra mı protein takviyesine geçmeliyim yoksa başka önereceğiniz birşey var mı(Protein,karbonhidrat takviyesini markasıyla beraber yazabilirseniz çok iyi olur ). Birde antreman programım aşağıdaki gibi yani önceki spor salonu vermişti. Bu program nasıl sizce uygun mu yoksa fazla mı gelir yoksa eksik bir yanı var mıdır? Programdakilerin üstüne ek hergün ısınma 10 dk bisiklet 10 dk koşu yapıyorum antreman sonrası da gün aşırı mekik hareketleri yapıyorum nasil sizce?