Ege Fitness Burada Ne Diyor?

bazen pirim için iyice abuk sabuk şeyler yapmasaydı severdim. fullbody split kıyaslaması yapıp spliti yerin dibine sokup daha sonra aylar boyunca split çalışan birisini ne denli ciddiye alırım artık bilemem :)[DOUBLEPOST=1503182104][/DOUBLEPOST]videoyu izlemeden yorum attım da dediği kişiye göre o ihtimalde doğru olabilir adam günde 5000 kalori yakıyorsa 6000 kalori alıyorsa 4000 i sağlıklıysa o 2000 kalori etkilemeyebilir

bazen pirim için iyice abuk sabuk şeyler yapmasaydı severdim. fullbody split kıyaslaması yapıp spliti yerin dibine sokup daha sonra aylar boyunca split çalışan birisini ne denli ciddiye alırım artık bilemem :)[DOUBLEPOST=1503182104][/DOUBLEPOST]videoyu izlemeden yorum attım da dediği kişiye göre o ihtimalde doğru olabilir adam günde 5000 kalori yakıyorsa 6000 kalori alıyorsa 4000 i sağlıklıysa o 2000 kalori etkilemeyebilir

Spliti yerin dibine sokmuyor sadece arada birazcık fark daha var araştırmalarda

Ama ben de split yapıyorum diyor

Element uydurmayın

Ege fitnessın bütün videolarını izledim bu adam beslenmesine hiç dikkat etmedi zaten sürekli şekerli şeyler yiyor şeker büyüme hormonunun düşmanı ama bu adamın genetiği mi artık yoksa bi videosunda anlatmıştı antreman sonrasında istediğinizi yiyebilirsiniz diye ondan olabilir

Hocam çoğu araştırma gösteriyor ki full body kas artışı daha fazla oluyor.
2.Olarak videodaki eleman (Kenan) zaten aşırı zayıf ve zor bir işte çalışıyor ideal kilosuna gelene kadar kirli beslenmesinde sakınca olmaz zaten kirli beslenmezse bulk yapması İmkansız gibi bir şey olur. 6000Kcal sağlıklı almak aşırı zor bir iş
Son olarakta arkadaşlar full body ve Split arasında gelişim açısından devasa farklar yok biri 3 biri 6 gün çalışıyor fark bu.

Ege daha önceki videolarında bunu açıkladı ben bunu yapıyorum ama sizde aynı etkiler olmayabilir siz kendinize göre besleneceksiniz dedi. İkinci olarakta bu şekilde sürekli cheat meal şeklinde beslenirseniz yine aynı kaloriyi almış olursunuz ancak yeterli miktarda vitamin alamazsınızı da belirtti. Kısaca yani bi şeyleriniz eksik kalır dedi.

Ege fitness çok iyi yol gösteriyor arkadaşlar full body olayı hakkında da açıklamasını şu şekilde yaptı evet full body "yeni başlayanlar" için çok çok daha iyidir dedi ve ekledi belli bir seviyeye geldikten sonra eksiklerinizi kapatmak için split yapabilirsinizi konuştu.

Ege fitnessı anlamak için videolarının tamamını izlemeniz lazım. Ben onun ilk ay programıyla bir ayda daha önceden aldığım yolun iki katını aldım. Farklı olmak iyidir

Back
Yukarı