dün sabah aç karna içmek gibi bi hata yaptım,abartısız 4 kere tuvalete çıkıp bütün günde çılgın bir gaz sıkıntısı çektim![]()
@muhammet galata benimki de aynen bu şekilde. Sadece bir yüzünde büyük siyah bir kağıt vardı. Sahte olduğunu zannetmiyorum ama ben.
Arginine içeriğine de yanlış bakmışım, 7 değilmiş. Ama yine de oldukça iyi bence.
değerler çok iyi antreman öncesi ve gece yatarken içiyorum kullandığım en iyi kilo aldırıcı, aminoasit değerleri benim için çok önemliydi ve bu ürünü seçtim iyide ettim, sahte değilller ben aldığım yer ilede konuştum güvenilir bir site 1 senedir aynı yerden alışveriş yapıyorum zaten
tigerr
yukarıda bir sorum vardı sana,görmedin muhtemelen
nasıl kullandın gün içinde ?
Arkadaşlar bende ürünü dün aldım. 2 sorum var;
1) Haftanın 4 günü spor'a gidiyorum. Gaineri sadece gittiğim 4 gün mü içeyim yoksa her gün mü içmeliyim?
2) Hocam bana sabah 300 ml. öğlen 300 ml. akşam 300 ml. süt ile içmemi söyledi. Yani günde 900 ml tüketmiş olacağım. Her 300 ml ye kaç ölçek koymam gerekiyor?
]
Iki tane olcek 1 porsiyon o da 1280 kalori civari, ben senin yerinde olsam sabah kalkinca bir olcek ve idman sonrasi bir olcek icerdim, yemegede yuklenirsen zaten buyuk bir kalori farki yaratmis olursun.
Eger kilo almak istiyorsan ve cok zayifsan her gun ic derim.
Baktin cok yaglaniyorsun hafif kesersin.