Merhaba arkadaşlar,
24 yaşındayım, boyum 1.79 ve kilom 56. Kilo alabilmek ve vücudumu toparlamak için spora başlamak istiyorum. Karbonhidrat olarak BSN True Mass ve Dymatize Super Mass arasında kaldım. Sizce kilo alımı için hangisi daha faydalı olur? Çalıştığım için spora haftada 3 gün gidebileceğim.
Bir de iştah ile ilgili bir sorum olacak, ben kendim gibi zayıf olanların yiyip de kilo alamadığına inanmıyorum. Ne kadar yiyorum desem de çok yemiyorum aslında, midem almıyor akşama kadar yemek yemesem bile acıkmıyorum, en sevdiğim yemeği bile iştahla yiyemiyorum. Lütfen bunun için bir çözüm önerisi olan varsa karbonhidrattan önce bunu çözmek istiyorum. Sabahları kahvaltı da yapamıyorum sürekli midem bulanıyor. Doktora gittim kaç kere bütün testler normal çıkıyor anlamıyorum ama iki lokma yemek yiyemiyorum. İnternette bombax diye bir ürün gördüm herkes iştah açtığını söylemiş. Acaba sporla birlikte iştah açımı için bunu mu kullansam acaba?
Bu arada yardımcı olabileceklere gerçekten minnettar olurum, şimdiden teşekkürler.