genel anlamda söyledim kardeşim arkadaşlar tatdan bahsediyorTamam içeriği de gayet güzel onu diyorum .
Mp combat harikadır hiç düşünme alben muschlepharm combat yada bsn kompleks düşünüyodum aslında vakat hediye cekım var diye dymate cok uyguna gelıcek bı daha bu fıyata alamam dıye denemek ıstıyorum yağ oranım zaten düşük fakat tereddütte kaldım sımdı
Her ikisini de kullandim iso100 ve combat.. Recovery ve hacimlenme hissettigim mp combat idi bunun ardindan mp iron whey kullandim anladim ki mp nin urunleri harika.. içerigi yazmiyor dogru ben alirken tereddut ettim al hitsin dedigim bir urundu memnun kaldim.. yada şöyle birşey yapabilirsin mp combat, iso 100 den ucuzdur zaten aradaki farka makul bir bcaa veya glutamine alabilirsinamino değerleri yazmıyor o yüzden aklıma takıldı bide ben ıyı beslenıyorum spor sonrası hıdrolıze daha uygun olmazmı combat geçte sindiriliyor cünkü
burada milletin aklını karıştırmaya utanmıyorsun dimi ? aklınca firmanda sattığın ürününü koruyosun öylemi. dur bulup göndereyim sana arkadaşımın attığı yazıyı. senide şikayet edecem ban etsinler seni[DOUBLEPOST=1451943259][/DOUBLEPOST]al arkadaşımın yolladığı haber dymatize kendi fabrikasını kalite problemi olmuş diye kapamışne kapanması beyler şöyle şehir efsanelerine inanmayın![]()