gorkemkilic
Üye
nasıl kullanıyorsunuz acaba? ben sadece antrenmandan sonra 400ml su ile tüketiyorum. antrenman olmadığı gün kullanmıyorum. bu şekilde kullanılabilir mi?
Amaç çok onemlinasıl kullanıyorsunuz acaba? ben sadece antrenmandan sonra 400ml su ile tüketiyorum. antrenman olmadığı gün kullanmıyorum. bu şekilde kullanılabilir mi?
nasıl kullanıyorsunuz acaba? ben sadece antrenmandan sonra 400ml su ile tüketiyorum. antrenman olmadığı gün kullanmıyorum. bu şekilde kullanılabilir mi?
l-carntine ve cla ile kullanabilrsin o zaman çok daha etkili sonuç alabilirsin.amacım yağları yakıp kas kütlesi kazanmak bu düşünce sistemine göre setleri 4x10 şeklinde çalışıp 10dk da hit kardiyo yapıyorum. sonra 10dk ya eve geçip protein içiyorum..
Evet protein oranı da Türkçe etiketlerde 21 gram olarak yazıyor . Musclepharm combat isolate aldım 27 gramlık serviste 24 gram protein olduğu yazıyor kutuda fakat türkçe etikette 21 gram olarak gösterilmiş .Arkadaşlar bu etiket konusuna açıklık getirmek istiyorum bakanlık sadece protein oranlarına değil moonster yazısına falan da etiket koyuyo m***ster gibisinden bunu içince canavar olmayacaksınız gibisinden üstüne minimum protein oranı yazıyo içinde 30 gram protein olsa bile bunu 21 gr olarak görebiliyorsunuz
300 lira üstünde fiyata pek talep olmaz diye fiyatlar böyle sanırımbb comda 70 usd bu ürün şu anki kurla 190 tl , tr fiyatları 2 katı seviyesnden 1,3 seviyesine geldi yada satışçılar kur düşükken yaptıları stokları eritiyorlar ( pek stoklu çalıştıklarını sanmıyorum)
adlım 1 tane ama henüz kargolamadılar[DOUBLEPOST=1429272043][/DOUBLEPOST]%20 indirim var anacım kaçırmayın 11'e kadar vitamin com tr de![]()
adlım 1 tane ama henüz kargolamadılar%20 indirim var anacım kaçırmayın 11'e kadar vitamin com tr de![]()
Bunum her tarafi indirimde olsa kac yazar hocam?%20 indirim var anacım kaçırmayın 11'e kadar vitamin com tr de![]()
Bunum her tarafi indirimde olsa kac yazar hocam?%20 indirim var anacım kaçırmayın 11'e kadar vitamin com tr de![]()
Konuyu buldum sadece iso değil baya bi ürün satıyor arkadaş siz alışveriş yaptınız mı acaba ondan güvenilebilirlik ve ürünlerin orjinalliği konusunda bilginiz var mı acaba?Gidin forum donanimda 1 adam var alper diye konusu var.200e satiyor besin destek.comdan toplu alip +5tl kargo parasi veriyorsun 205tlye geliyor
konuyu bulamadımGidin forum donanimda 1 adam var alper diye konusu var.200e satiyor besin destek.comdan toplu alip +5tl kargo parasi veriyorsun 205tlye geliyor