Dungean - Antreman Günlüğü

Bravo , söylüyorum ama inanan yok :)
Aksine performansım artı valla.Normaldede Ant öncesi çok hafif yemek lazımmış boşuna mideyi dolduruyodum.
Bcaa falanda almıyorum ben kaslarım erimedi , erirse düşünebilirim :D

Bu arada programı ıncelıyorum senın bacak için sadece squatmı var ?
Neden bacak calısmıyosun ?

Deadlift'i de sayabiliriz bacaktan aslında ki Squat tek başına yeterli oluyor. Full Body rutini için bence Squat tek başına yeterli. Ayrıca, haftada iki kez çalışıyorum her bölgeyi.

Dungean tebrik ederim. Hani vg calismalarindan daha cok acik fikirli oldugun icin. Sahsen benim myth'leri kendi kafamda yikmam daha uzun surdu. Sen hemen deneyip bakiyorsun. Bravo valla.

Önemli olan bir plana karar vermek ve onu ne pahasına olursa olsun en az 1,5-2ay devam ettirmek.

Just stick with the plan :)

2 Day Split - 4.Hafta - 2.Gün - B Workout

Ayrıntılar:

Squat(serbest formda) 20 - 18 - 15 || 35 kg - 35 kg - 40 kg (bar hariç)
Barbell Deadlift 10-8-6 || 80 kg - 80 kg - 80 kg (bar hariç)
Wide-Grip Chin Up 8-8 (vücut ağırlığı)
Close-Grip Chin Up 8-8 (vücut ağırlığı)
One-Arm Dumbbell Rowing 8-8 || 32.5 kg - 32.5 kg
Barbell Curl 15 kg- 3 set - 21 sistemi (bar hariç)

Bugün GNC'de C vitaminine baktım, şu 500 mg çiğneme tableti olanı. 500 mg'lik tek tablette 3 gr şeker var. Neden içinde şeker var dediğimde, aldığım cevap şu oldu: biz ürünlerimizde yapay tatlandırıcı kullanmıyoruz. Boş yere 6 gr şeker de almak istemiyorum açıkçası. (günde 2 çiğneme tableti almayı düşünüyorum.) Fiyatı: 90 tablet 35 lira. Ne dersiniz, alayım mı? Ya da GNC dışında tavsiye edebileceğiniz, kullanıp memnun kaldığınız C vitamini var mı? (tercihim suda eriyen veya çiğneme tableti)

Ester-Vit C kullanıyorum eczaneden 50tab - 500mg - 8lira. (normal tablet)

En uygunu aslında toz formda kilo ile almak , hep unutuyorum almayı eminönünden
Balmumcu güvenilir diyorlar bi ara alıcam ordan.

Tabletin büyüklüğü ne kadar Carpe? Fotoğrafını çekebilir misin rica etsem? Yutma problemi var da bende. :)

Duracell ile karşılaştırma yaparsın artık :)
Bu arada sana bi pdf atıyorum güzel bilgiler var senın ıcın.

esterC.jpg

C vitamini güzel etki ediyor. Ben de en son Hollanda'dan 1500mg De Tunen marka aldım. Yüksek doz tüketmeye çalışıyorum. İdman günleri sabah 1500 akşam idman sonrası 1500mg. Off günlerde sadece 1500mg şeklinde. Hem bağışıklık hem de idman sonrası olarak fark etti. Balık yağı ile birlikte "zorunlular" listeme girdi. :)

Bu arada diyet zamanı da kalsiyum almayı ihmal etmeyin. Çoğu marka kalsiyum + c vitamini şekilnde sandoz olarak satıyor ordan aklıma geldi. Diyet döneminde çok önemli bir mineral. Süt ürünlerini kesiyoruz çoğu zaman. Telafi etmek gerek. Yağ yakımı üzerinde etkisi olduğu bilimsel olarak ispatlanmıştır.

Bu arada moothy, teşekkürler. Güzel fiyat, kaliteli marka. Not aldım elimdekiler bitince düşünebilirim.

Now diyincede iherb geliyor aklıma en son suppları ordan almıştım.. :) zalıım gümrük

- 1kutu Now-C (1000lik) 20-25 lira
(alıcaktım ama son kulll tarihleri pek yakındı bide feyk ürün gelebilio riske girmek ıstemıorm)

- 4 kutu estervit-C 'ye eşdeğer geliyor 32lira (ama bazı farklar var galiba C vit aralarında formları farklı sanırım tam net bılgım yok)

- En hesaplısı 1 kilo askorbik asit almak , 30-40 lira civarı galiba
(toz form hem senın ıcın daha iyi)

C-vitaminin sahtesini yapıp ne kar elde edebilirler ki,uğraşmaya bile değmez :D

Ambalaj değişikliği gibi :) Misal 500lüğe 1000 lik ambalaj yapıstırıyolar.
Ya neler var Trde herşeyi bekliceksin , ben eczaneden almaya gayret ediyorum :D

Yalnız balık yağı ıcın verdıgın linkden alıcam , çok büyük fiyat farkı var riske girilir :)
33 liraya 1 kutu alıyorum , adamlar 45 liraya 3 kutu omega 3 satıyor.

Bende carpa gibi askorbik asit öneririm, toz formda olması, fiyat-perfomans açısından baya uygun ama denildiği gibi güvenilir bi yerden almak gerekiyor bazı aktarlarda tatlandırıcı ve şeker katıyorlar içine.

2 Day Split - 4.Hafta - 3.Gün - A Workout - Karın

Sabah fasting döneminin sonlarına doğru gittim bugün antrenmana. İlk hareket olan "Bench Press"te omzuma ağrı girdi, haliyle kiloda düşüş oldu. Omuzda ise kilo artışı oldu, bu sevindirici haber.

Bu hafta içinde salona yeni yağ/kas ölçüm cihazı geldi. Ben de bugün hazır fasting dönemindeyken antrenman öncesinde bi ölçüm yaptırayım dedim, yaptırmaz olaydım keşke, moralim bozuldu. Gerçi oradaki değerleri pek önemsemiyorum. Alete göre %15.8 yağ oranım varmış ki şu anki vücudumun görünümüne göre imkanı yok bence. (Ex ve khep az çok vücudumu biliyor) Sonuçların yer aldığı değerler ekte, bakabilirsiniz.

"IF" gerçekten etkili bir diet sistemi. Yalnız kilo alımı için uygun olup olmadığı konusunda ciddi anlamda şüphelerim var. Tamam, vücudum sıkılaştı ama bunun yanında kilo alımı olmadı, hatta kilo vermiş bile olabilirim. Kilo alamamamda benim de hatalarım olabilir ki en büyük hata bende bence. 8 saat boyunca yeterli besin(ler)i aldığımı düşünmüyorum. Bundan sonra deyim yerindeyse hayvan gibi yiyeceğim. Kalori açığımın bir kısmını çikolata ile kapatmayı düşünüyorum. (%74 kakao eti karam) ve karar verdim, bugünden itibaren her akşam gramı gramına olmasa da buraya ne yiyip ne içtiğimi yazacağım. Hem sizlerde tavsiyede bulunursunuz bu konuda. Eğer gene kilo alamazsam, "IF"yi sadece definasyon dönemlerin uygulamak üzere rafa kaldıracağım. Bakalım...

Ayrıntılar:

A Workout

Flat Bench Press 10-8-10-6 || 65 kg - 65 kg - 60 kg - 60 kg (bar hariç)
Incline Dumbbell Press 10-6 || 55 kg - 55 kg
Seated Dumbbell Shoulder Press 8-8-4 || 35 kg - 35 kg - 40 kg
One-Arm Side Lateral Raise 10-8-6 || 10 kg - 12.5 kg - 15 kg
Weighted Bench Dips 12-12-12 || 32.5 kg - 32.5 kg - 32.5 kg

Karın

Windshield Viper
Hanging Pike
Ball Pull-In
Flat Bench Crunch
Planking

Eklentiler

• fotoğraffff.jpg
    fotoğraffff.jpg
    61,2 KB · Görüntüleme: 341
IF ile bulk bence senin gibi yag orani dusuk birisi icin cok faydali olabilir. Biraz daha oturtmaya calis.

Ayrica o aletlerin alayi fiyasko. Senin %16 falan olman mumkun degil. :)

Normal pozdan bir fotoğraf koyarsan tahmini yağ oranını söyleyebilirim.

10dan fazla günlük var hiçbirinde foto yok. Kırın şu önyargılarını, bodyspace tarzı share yapin. :)

Back
Yukarı