Dungean - Antreman Günlüğü

Kendini hastalancak gibi hissedince günde 3-4 kaşık glutamine 2-3gr c vitamini işi çözüyor :)

Yollıyım mı 50gr boşete koyup? Sonra tepelemesinler ama beyaz toz ticaretinden? :D

Windmille gerek yok bence boynunu sakatlarsın :) salondakilerde bu hareketi yaparken gülmemesi içten olmaz :) Karın çalışırken obliklere yük biniyor özel bir ilgi gerekyok bence, side dumbell fazlasıyla yeterli..

Hastalığım geçene kadar spora ara vereceğim maalesef.(2-3 gün tahminen) Öyle bir bağımlılık yaptı ki şu spor, ara verince kendimi suçlu hissediyorum. Neyse artık...

Aynı durum birçoğumuzda var ben off günlerde bunalıma giriyorum o duruma geldim artık Allah korusun hasta olsam veya sakatlansam kafayı yerim herhalde duh

Dungean selam,

Bugun best treadmill workout ever baslikli bir yaziya denk geldim ve ilgini cekebilecegini dusundum. Calisma programi su sekilde;

treadmill.JPG

PS: Direkt boyle resmi koyunca hava kaldi sanki. Aciklamalar su sekilde, onlari da kopyalayayim;

1) 10 min warm-up on a cross trainer or rower
2) Set tready on manual program
3) Choose one of the workouts below, according to you fitness level
4) Finish with 10 minutes on the bike, Random program
5) Stretch
6) It’s 4 minutes running, 1 minute walking. The first 4 minutes is a speed interval, increasing 1km/hr each minute. The second 4 minutes is an incline interval where the speed stays the same but you increase the incline 2% per minute.
7) Repeat 2 times (totalling 20min).
8) By the end of your 4th minute you should be at your maximum. Ask yourself “how much longer can I go at this pace?”, and if you answered +30sec then you need to up your speed next time.
9) If it’s too hard at first, that’s fine, just slow your speed and now you have a goal to aim for.
10) Never lower the inclines. If it’s too hard, go slower rather than less incline

Warning: Your fitness will increase rapidly, so starting speed should be increased every third workout.

Son düzenleme:
Bu kadar karistirmaya gerek var mi cidden?

Hizli yuruyus yap. Arada nabzi check et. 130'lara dusunce hizli jog yap yukselt yine yuru. Nabiz duserse yine jog.

Onemli olan nabiz olduguna gore bu mantik yeterli degil mi?

HIIT yapicam ille cok kisa cok patlayici diyen varsa da ayri mesele artik.

Ağırlık idmanından sonra uygulanabilir. Eyvallah khep. :)

Bu arada dün akşam boğazımdaki ağrı aşırı sıkıntı yaratmaya başlayınca doktora gittim. Doktor, akciğer filmi istedi, filme baktı. Faranjit başlangıcı olabilir falan dedi, antibiyotik yazdı...

Haliyle spora ne zaman başlayabilirim, bilemiyorum şu anda. Önümüzde Çarşamba başlamayı düşünüyorum ama, vücuda bağlı biraz da. Ayrıca önümüzdeki hafta süperset yerine, spora üç gün gidip, tüm vücudu çalıştırmayı planlıyorum. (Süperset zor olacaktır) İşte temel hareketlerin yer aldığı; bench press, deadlift, squat, barfiks vb.

Bu hastalık çok kötü oldu yahu! :mad: Tam da süperset rutinine vücut alışmışken. Neyse moral bozmak yok, aynen devam...bench_O

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 14:31 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 13:02 ----------

Bir gün alacağım şundan :) :
Vibram-Five-Fingers-KSO-Modeli-FiveFingers__28479447_0.jpg

Fitness freaklar için olanı güzel gibi ben de kendi keşfettiğim kardio programını tavsiye edeyim kendini parçalamak isteyen varsa denesin :D

Son zamanlarda şöyle yapıyorum ben hem çok zevkli hem çok yorucu hem de kondisyon patlaması oluyor.

Mantık piramit sistem gibi.

1 dk 16 km yürüyüş
1 dk 4 km yürüyüş

Bu 1 tur

Her tur hem deparın hızını hem yürüyüş hızını 1 km arttırıyoruz en son 20km & 8 km olduğunda bitiriyoruz.

1 dk 17 km depar
1 dk 5 km yürüyüş
1 dk 18 km depar
1 dk 6 km yürüyüş

Böyle gidiyor en son 20 / 8 'i de yapıp iniyoruz koşu bandından, ilk yaptığımda feleğimi şaşırdım ama şu an basit gelmeye başladı çok hızlı alışıyor vücut.

Hem çok kısa sürüyor hem de 45-60 dakikalık orta tempo kardiolara bin basar bence.

Son düzenleme:
Süperset - 5.Hafta - 1.Gün -Göğüs|Sırt

1.5 haftalık uzun(!) bir aradan sonra efsane geri döndü. :p Vallahi çok özlemişim ağırlık kaldırmayı, bugün onu anladım. Spora gidemediğimden beri psikolojik olarak çöküşlerdeydim zaten. Bu durum hiç iyi değil aslında, ister istemez bağımlısı oluyorsun. Güç düşüşü hissettim, bunu da verdiğim araya ve beslenme düzenimin son 1.5 haftadır kötü olmasına bağlıyorum. Güçsüz kaldığımdan dolayı 3'lü süperset hareketlerini yapamadım mesela... Neyse spora döndüm ya, o bana yeter şimdilik. :)

Yılbaşı indirimi vardı bir sitede, dayanamayıp toplamda 78 liraya iki tane Gaspari 6000 BCAA aldım, ki şu an elimde Ultimate'in 12000 BCAA'sı var. Bugün de antrenman sonrası kullanımı için tekrardan Ultimate ISO 93 ve gün içi kullanımı için BSN Syntha-6 siparişi verdim. Kredi kartlarımı bu aralar sırf ek besin için kullanıyorum. :D

Ayrıntılar:

Göğüs-Sırt

*Aynı harfte yer alan hareketler süperset(arka arkaya yapıldı)

A- Barbell Bench Press - 10-10-6-6 || 60 kg - 60 kg - 65 kg - 65 kg (bar hariç)
A -Wide-Grip Behind-The-Neck Chin - 10-10-6-6 || Vücut ağırlığı

B- Incline Dumbbell Press 10-10-10-10 || 50 kg - 50 kg - 50 kg - 50 kg
B- Bent Over Two-Arm Long Bar Row 10-10-10-10 ||- 50 kg - 50 kg - 50 kg - 50kg (bar hariç)

C- Flat Bench Dumbbell Fly 10-10-10 || 35 kg - 35 kg - 35 kg
C- Bent-Over Two Dumbbell Row 10-10-10 || 45 kg - 45 kg - 45 kg

Back
Yukarı