Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
3 çook hafif gelir sana 5 ile başla da . İLk defa böyle bir soru ile karşılaştım 1.5 ayda da birşey olmaz açıkcası ki sadece kol çalışmakla kol da pek gelişmez bu da var . Her tarafını çalıştırman gerekicek . Onun içinde forumdaki evde çalışma programlarından bul bir tane onu uygula . Beslenmeni de düzenle . Artık 1 .5 ayda ne olursa
1.5 ayda ne kol olur ne kanat.sadece kol çalışması olsa olsa boşa vakit geçirme olur.illa ben dumbell alacak diyorsan herkesin yapısı gereği spora başlarken bile kol gücü farklıdır deneyerek almalısın.
bu işin 3 kgsi 5 kgsi olmaz hangisiyle nizami bir şekilde hareketi tamamlayabiliyorsan onla çalış önemli olan kaç kg ile çalıştığın değil hareketi doğru yapıp yapamamandır 1 buçuk ayda gelişim olmaz tabi yüzme gibi bir sporla uğraşıyorsan o başka yüzerek vücut şekle girer biraz yoksa insanın hareketleri bile tam öğrenmesi 1 buçuk aydır hatta daha fazla bu spor öyle 1-2 ay yapayım sonra bırakayım demekle olmuyor bence senin için en güzeli düzenli beslenme ve yüzme diyebilirim
Ben 3 derim eskiden kullandıysanız 5'lik alın.
Sadece dumbell curl hareketini yapmıcaksınız herhalde diğer hareketlerde zorlanabilirsiniz. Lateral Raises,Dumbell fly gibi.