Dumbell baslarken 3 kg & 5 kg?

sizce 3' le mi baslasam 5'le mi gerci daha dumbellari almadim..

Ve 5 le baslarsam daha cok pazu yaparim ,3 le baslarsam daha az pazu olur

bu yanlis bisey mi dogru mu yoksa?

NOT:

1 bucuk ay caliscam dumbell ona gore yorumu yaparsaniz sEvinirim

3 çook hafif gelir sana 5 ile başla da . İLk defa böyle bir soru ile karşılaştım :D 1.5 ayda da birşey olmaz açıkcası ki sadece kol çalışmakla kol da pek gelişmez bu da var . Her tarafını çalıştırman gerekicek . Onun içinde forumdaki evde çalışma programlarından bul bir tane onu uygula . Beslenmeni de düzenle . Artık 1 .5 ayda ne olursa :D

1.5 ayda gelisir dostum gelismez mi ya (:

ben sadece sinav cekerek abartmiyorum kollarim kalinlasti gelisti biraz herkes diyor sen spor mu yaptin ve sadece 2 haftada..

1.5 ayda ne kol olur ne kanat.sadece kol çalışması olsa olsa boşa vakit geçirme olur.illa ben dumbell alacak diyorsan herkesin yapısı gereği spora başlarken bile kol gücü farklıdır deneyerek almalısın.

1.5 ay sonra birakmam lazim uni flan baslayacak , yani yapmam okul acildiginda o yuzden dedim...

ee simdi hic mi spor yapmayayim?? baslamayayim mi?

hergun duzenli olarak yuzuyorum sinav flanda cekiyorum 1.5 ay fis mi simdi?

Bir sorum olacak dambılla calıstık agrıı var mesela kolumda gecmesini bekleyecekmiyim ? yoksa devam mı edecegim ertesi gün

yüzmek iyidir sen yüz, beslenmene dikkat et zaten yüzücü gibi gelişirsin.

sizce 3' le mi baslasam 5'le mi gerci daha dumbellari almadim..

Ve 5 le baslarsam daha cok pazu yaparim ,3 le baslarsam daha az pazu olur

bu yanlis bisey mi dogru mu yoksa?

NOT:

1 bucuk ay caliscam dumbell ona gore yorumu yaparsaniz sEvinirim

mantık yanlış çok ağırlık çok kas değildir

3 mü?
3 çok az bence 5 le başla

bu işin 3 kgsi 5 kgsi olmaz hangisiyle nizami bir şekilde hareketi tamamlayabiliyorsan onla çalış önemli olan kaç kg ile çalıştığın değil hareketi doğru yapıp yapamamandır 1 buçuk ayda gelişim olmaz tabi yüzme gibi bir sporla uğraşıyorsan o başka yüzerek vücut şekle girer biraz yoksa insanın hareketleri bile tam öğrenmesi 1 buçuk aydır hatta daha fazla bu spor öyle 1-2 ay yapayım sonra bırakayım demekle olmuyor bence senin için en güzeli düzenli beslenme ve yüzme diyebilirim

1.5 ayda sadece dumbelllar ile hemde 5 kg dumbellar ile hiç bir gelişme gösteremezsin.

Ben 3 derim eskiden kullandıysanız 5'lik alın.
Sadece dumbell curl hareketini yapmıcaksınız herhalde diğer hareketlerde zorlanabilirsiniz.
Lateral Raises,Dumbell fly gibi.

5 le baslamayi dusunuyorum cunku

bildigiimiz hareketi yapcam, indirip kaldirma , adina ne denir bilmiyorum ama dirsege koyulup yukari asagi hareketi iste ondeki pazular gelisiyor

Back
Yukarı