Dumbbell önerisi ?

Merhaba ben 'Delta 20 Kg. Krom Dambıl Çanta Seti' aldım. Birşey merak ettim; bu piyasada satılan her plaka bütün barlara uygunmudur. Teşekkürler

salona yazıldığım için evimdeki seti satıyorum sİYAH DÖKME MAXTECH MARKA DAMBIL 2* 5 KG - 4* 3 KG KİLOSU 2,5TL*22= 55 TL SELEX MARKA GRİ DÖKME DAMBILL 4* 1,5 KG - 4* 2,5 KG - 2* 5KG KİLOSU 3TL*26=78 TL
NET AĞILIK 48 KG DIR
4 ADET KISA BAR 5TL*4= 20 TL
BİR ÇİFT EL VE AYAK AĞIRLIĞI 2,5 KG 20 TL
KAUÇUK GÖĞÜS YAYI 10 TL
BİR ÇİFT TRYON MARKA DUMBELL SET 2 KG 7 TL
TOPLAM 190 LİRADIR
HEPSİNİ BİRDEN ALMAK İSTEYENE 160 TLYE VERİCEM KARGO KARŞI TARAFA AİTTİR

http://www.sahibinden.com/ilan/hizm...-dokum-dambil-set-ve-ek-mlzme-58283293/detay/

yardım

slm sitenizi yeni buldum ve hemen üye oldum, 1 kou açmak istedim ama konu açma butonu bulamadım bunu yazıyı nasıl yayınlaya bilirim ?

----------

Slm arkadaşlar,

20 ve 50 kg Döküm ve Krom kaplamalı Dambıl seti arıyorum, elektronik eşya olmadığı için 2. elede sıcak bakıyorum.

örnek

50 kg Krom
spordelta8481.jpg

50 kg Döküm
9Rj5.jpeg

20 kg Döküm
9RjQ.jpeg

20 kg Krom
spordelta8971.jpg

Fiyat karşılaştırması

50 Kg Döküm - 448,40 TL
http://www.voitbayi.com/Voit-50-Kg-Dokum-Dumbell-(Dambil)-Setler/Ozellik?PID=109

50 Kg Döküm - 214,10 TL
http://www.hepsiburada.com/Liste/ProductDetails.aspx?Categoryid=387329&Productid=spordelta1357

20 KG Döküm - 70.00 TL
http://www.hemensatinal.com/dambil-Dambil-Seti-20-kg_33831.html

20 KG Krom - 97,88 TL
http://bit.ly/oBDRPc

vb fiyatlar çok oynuyor, gördüğünüz gibi 450 tl ve 210 tl gibi aralıklarla aynı ürünlerden buluna biliyor,

Sizlerden tavsiyeler ve satın alabileceğim 0 ve 2. el dambıllar bekliyorum.

önceki mesajları çok incelemedim tekrar olacaksa kusura bakmayın ama bence 0 dumbbell seti almak büyük hatadır. 2. el almak ise gayet akıl karı olur. fiyattan %30 civarı iskonto imkanınız olur (hatta belki daha bile fazla). bu tip eşyalarda eğer alacağınız yay değilse tereddüt etmeden 2. ele yönelin derim.

Yeni başlayan biri kaç kg ile başlamalıdır peki ? 50mi 20 mi İleride Kg sıkıntısı çekmek istemiyorum fakat evde çalışacağım ve yeni başlıyacağım için bu bahsedilen sehpalarada sahip değilim.

önceki mesajları çok incelemedim tekrar olacaksa kusura bakmayın ama bence 0 dumbbell seti almak büyük hatadır. 2. el almak ise gayet akıl karı olur. fiyattan %30 civarı iskonto imkanınız olur (hatta belki daha bile fazla). bu tip eşyalarda eğer alacağınız yay değilse tereddüt etmeden 2. ele yönelin derim.

kesinlikle çok doğru sonuçta ağırlık bu bozulmaz, kırılmaz, gösteriş yapmayacaksan altın kaplamada olsa ağırlık çalışacaksın teneke de olsa hiç farketmez.. Bende salona başlamadan önce set almıştım 50kg krom yakınlarda olsan 100 liraya senindir .. ((:

Yeni başlayan biri kaç kg ile başlamalıdır peki ? 50mi 20 mi İleride Kg sıkıntısı çekmek istemiyorum fakat evde çalışacağım ve yeni başlıyacağım için bu bahsedilen sehpalarada sahip değilim.

bende 50 kg ile başladım 3. ayın sonunda sağdan soldan plaka arar oldum insanın plaka ihtiyacı bitmiyor kesin çözüm salona yazılmak.. Yada 3-4 makine ve bir kaç ağırlıkla evde kendi salonunu oluşturmak ki bu en rahatıdır..

---------------
Herkese selamlar ! :)

Ağırlık seti almak istiyorum.spsmileyFiyatlar hangi mevsimde düşük oluyor?? Yaz mevsiminde mi düşük oluyor?? Eskişehir'de yaşıyorum.Carrefour'a yakın oturuyorum.Carrefourda 50kg set 280 lira filandı.MEdia marketde varsa da ben pek vaktim olmadığımdan görememiştim.Bir de Özdilek'e bakıcam.GYM salonları da satıyor olabilir ama hiçbirine gitmedim.Fiyatlar eğer kışın düşüyorsa beklerim.Yardımcı olursanız sevinirim.:) İyi akşamlar....

dumbell

bende dumbell aldım çok memnunum açıkcası deltanın 20 kg. seti 2 kısa bar , tutma yerlerı kaucuk özel cantasıda var.

4 tane 2 kglik

8 tane 1 kglik

barlar ağır geldi bana içi dolu heralde biri 2 kg gibi geliyor

seti 90 tl ye aldım internet üzerinden değil ama

Delta Deluxe Dura-Strong Parlak Gri Döküm Plaka Çiftli ( 1 Kg x 4 Adet )

Delta Deluxe Dura-Strong Parlak Gri Döküm Plaka Çiftli ( 2,5 Kg x 4 Adet )

Delta Deluxe Dura-Strong Parlak Gri Döküm Plaka Çiftli ( 5 Kg x 8 Adet )

Delta 20 Kg. Krom Plaka 4 adet

bunları internetten sipariş ettim
inş. uzun bir süre işime yarayacaktır

Arkadaşlar 50kg dambıl seti arıyorum Ankara içinde. Makul fiyatlar olursa sevinirim, hepsiburada'dan ucuz olsun hani hiç değilse. :)

Aşağıdaki set hakkında da görüşlerinizi almak isterim bu arada. Aynı ağırlıkta 3-4 misli fiyata başka markalarda satılıyosa vardır heralde bi hikmeti. Döküm almak zorunluluk mu mesela, nedir avantajı?
Link: Delta 58 Kg Siyah Vinyl Kaplı Dura-Strong Deluxe Plaka & Bar Fiyatı

Son düzenleme:
Arkadaşlar 50kg dambıl seti arıyorum Ankara içinde. Makul fiyatlar olursa sevinirim, hepsiburada'dan ucuz olsun hani hiç değilse. :)

Aşağıdaki set hakkında da görüşlerinizi almak isterim bu arada. Aynı ağırlıkta 3-4 misli fiyata başka markalarda satılıyosa vardır heralde bi hikmeti. Döküm almak zorunluluk mu mesela, nedir avantajı?
Link: Delta 58 Kg Siyah Vinyl Kaplı Dura-Strong Deluxe Plaka & Bar Fiyatı
Ucuza bulman zor, idrak etmesi çok zor ama millet genelde yatırım aracı olarak bakıyor demir plakaya, altın gibi görüyorlar, dolayısıyla 2.elde 5-6 tl civarı çoğunlukla, ama sıfır fiyatı 3.9-4 tl arası. Ayırca set halinde almanın pek avantajı yok, hatta uzun bar ek yeri olan bar olduğu için sıkıntılı.

Döküm ile beton dolu plastik birbirine denk değil. Beton dolu olduğu için her yere koyduğunda ufalanır. Ufalandıkça ses çıkartır. Dolum kapağı var o açılırsa hafif hafif dökülür. Demirin 2 katı hacmi var. Misal 10kg plastik plaka boyut olarak 20lik plakaya eştir. Öyle olunca haliyle daha az plaka takarsın. Çok anlamsız boşa para, direkt demir al derim.[DOUBLEPOST=1402491529][/DOUBLEPOST]Bir de piyasadaki setlerin çoğu kg olarak eksik hesaptır. Misal 36cm demir barları 2.5kg diye bilir herkes, 3 yerde tarttırdım vidaları dahil 1.75kg, dolayısıyla 20lik setler aslında 18.5 kgdır. 150lik Uzun barları da 8-10 kg olarak bilirler, o da 5.75kg. Plakalarda öyle bir durum yok allahtan. O yüzden set alma, yekpare uzun demirle plaka al derim.

Arkadaşlar ben deltanın .

Bench press ayarlanabilir ağırlık sehbasını aldım . Yanına
10 kg x 2 adet
5 kg x 4 adet
2.5 kg x 4 adet .

1 z bar . 2 kücük bar , 1 tane 218 cmlik bench barı aldım 577 tl civarı birşey tutttu fakat size önerim . Sporda eğer dinlenme aralarına önem veriyorsanız . Bence böyle söküp takmalı almayın ben aldığıma pişman oldum . İlk antremanımı yapayım dedim . Normalde 30 sn dinlenmem lazım . ve 2. sette ağırlık artması lazım . Vidaları sök çıkar ağırlı koy tekrar vidaları tak en az 2 dk oldu buda en hızlı söküp çıkartabilceğim şekilde .

Sizden ricam şu spor salonlarının aldığı dumbell sabit ağırlıklı setleri nerden bulabilirim .

Maaşımın tamamını bile yatırabilir o derece seviyorum bu sporu . 1.500 tL , 2.000 tl civarı bana yeterlidir .

2.5 kgdan 2.5 kilo artış ile 30 kg ya kadar sabit döküm ağırlıklar lazım .

Back
Yukarı