roxorloopz
Üye
Merhaba,
Uzun süredir okuyucu olarak çok şey öğrendiğim foruma üye olarak aktif katılım sağlamak istedim.
Beslenme konusunda kafam karışık. Boyum 1.83, kilom 94. Spor geçmişim var, yaklaşık 10sene aktif yüzücüydüm, 4 sene önce bıraktım. Doğrudan bir vücut antremani yapmıyorum, P90 Home Exercise programını uyguluyorum.
Beslenme şeklim:
Sabah:
3 tam yumurta
1 bardak süt
1 dilim ekmek
1 domates/salata
yarım avuç fındık
yarım avuç kuru üzüm
Öğlen:
1 tabak bulgur pilavı + kırmızı et veya ızgara tavuk
İkindi:
2-3 tane veya dilim meyve
Akşam:
Egzersizden yarım saat önce:
1 avuç fındık, 1 avuç kuru üzüm veya incir
yarım bardak elma suyu
2 kapsül kreatin
Egzersizden hemen sonra:
1 bardak elma suyu(glikojen depolarını doldurmak için yeterli mi bilmem)
2 kapsül kreatin
250-300gr tavuk göğsü veya 80gr light ton balığı (ek olarak Dymatize Iso 100'ü'de ekleyeceğim önümüzdeki haftadan itibaren)
4 yumurta beyazı
2 domates veya 2 adet havuç
Beslenme konusunda önerileriniz benim için çok önemli, şimdiden teşekkür ederim.
Uzun süredir okuyucu olarak çok şey öğrendiğim foruma üye olarak aktif katılım sağlamak istedim.
Beslenme konusunda kafam karışık. Boyum 1.83, kilom 94. Spor geçmişim var, yaklaşık 10sene aktif yüzücüydüm, 4 sene önce bıraktım. Doğrudan bir vücut antremani yapmıyorum, P90 Home Exercise programını uyguluyorum.
Beslenme şeklim:
Sabah:
3 tam yumurta
1 bardak süt
1 dilim ekmek
1 domates/salata
yarım avuç fındık
yarım avuç kuru üzüm
Öğlen:
1 tabak bulgur pilavı + kırmızı et veya ızgara tavuk
İkindi:
2-3 tane veya dilim meyve
Akşam:
Egzersizden yarım saat önce:
1 avuç fındık, 1 avuç kuru üzüm veya incir
yarım bardak elma suyu
2 kapsül kreatin
Egzersizden hemen sonra:
1 bardak elma suyu(glikojen depolarını doldurmak için yeterli mi bilmem)
2 kapsül kreatin
250-300gr tavuk göğsü veya 80gr light ton balığı (ek olarak Dymatize Iso 100'ü'de ekleyeceğim önümüzdeki haftadan itibaren)
4 yumurta beyazı
2 domates veya 2 adet havuç
Beslenme konusunda önerileriniz benim için çok önemli, şimdiden teşekkür ederim.