dogal deil
Doğal olmadığını nerden biliyosun. Medyum filanmısın.dogal deilama buyuk emek
Ne ironisi yaaaa kafanızdan şeyler uydurmayın.Bu arkadaşın başlıklarına bayılıyorum ya çok iyi ironi yapıyor valla![]()
Ben bunun dogal olduguna inanabilirim..keza boyun geri kalmis steoreidin en belirgin ozelligi boyun bolgesinde belli oluyor modelin karni ve belide ince..tabi dogalsada en az 10yillik bir emek varBugün doğal vücut geliştirmede idol olan Allon Gabbaydan bu süper fotoları sizinle paylasiyorum. Umarım motivasyon kaynağı olur.
Eki Görüntüle 34851 Eki Görüntüle 34850 Eki Görüntüle 34849
sen dogal olmadigini anliyamiyosan bu sporu bırakDoğal olmadığını nerden biliyosun. Medyum filanmısın.
Ne ironisi yaaaa kafanızdan şeyler uydurmayın.
allon benimde idolumde dogal deil buda kbBugün doğal vücut geliştirmede idol olan Allon Gabbaydan bu süper fotoları sizinle paylasiyorum. Umarım motivasyon kaynağı olur.
Eki Görüntüle 34851 Eki Görüntüle 34850 Eki Görüntüle 34849
ciddimisn djhsiabsskYok kardeş ne protein tozu protein tozu amerikada doping olarak kabul ediliyor ve satışı yasaklandı sadece bizim ülkemizde zararsız kabul edilip kullanılıyor....
Sanırım amerika da yaşadığın için türkçe ye pek hakim değilsin, esprileri anlamıyorsun.ciddimisn djhsiabssk
bir sure amerikada yasadim jsbs optimum 50 dolar![]()
kusura bakmayinSanırım amerika da yaşadığın için türkçe ye pek hakim değilsin, esprileri anlamıyorsun.
Kardeşim yarası olan goçunmaz... Kimsenin umrunda bile değil senin doğal olup olmaman. Bunu özellikle belirtme gibi acemi gereksiz iş yapmayın. Yapanlarada kolay yoldan diye bir tabir kullanarak terbiyesizlik yapma!! Kendi sporunu kendi bildiğin yoldan yap, bu işi profesyonel olark yapanlarada dil uzatma! Kullandığın tabirler bu sporda ne kadar emekçi olduğu zaten ortaya koyuyor..Kimi vücütcular işin kolayına kaçarak ilaç steroid alarak kısa zamanda şişmeye bakıyorlar. Bu bence bi nevi hile haksız rekabet yaratıyor.
Bazılarıda benimde yaptığım gibi doğal yoldan dürüstçe bu işi yapıyor. Emek sarfediyor. Bu yol uzun ve meşekkatli olsada azim ve sabırla harika vücutlar inşa ediliyor. Üstelik ilaçlı vücut kısa zamanda sönerken doğal yapılan vücutlar adete kale gibi sapa sağlam kalıyor.
Bu başlıktada naturel yani doğal vücutçularımızın resimlerini paylaşacağım . Bu konu yola doğal devam etmek isteyen bodycilerimizede motivasyon kaynağı olsun.
Başlığımı forumumuzun idol sporcuları lethe552 ve muscleguy ile açmak istiyorum. İçimizden çıkan bu değerli abiler bize en iyi örnektir.
Eki Görüntüle 33021
Eki Görüntüle 33022
MOTİVASYON BAŞLIĞIMIZIN DEVAMI GELECEKTİR.....
SAYGILARIMLA...