Doğal vücut geliştirmeciler topiği -Full Motivasyon

Generation Iron bu film size gerekli dersleri verir umarim..saygilar

Teşekkürler tavsiyen için ama ben o filmi 2013 ekiminde sinemada izledim.Generation İron steroidlere pek değinmiyor, steroid konusunda favori filmim bigger stronger faster tamamiyle steroid üzerine bir film hatta belgesel

Kullanmıyorum ve niyetimde yok zaten. Sadece ülkemiz body sporcuları arasında bu konuya bakışı merak ettiğim için sordum. Böyle olmasına da sevindim.
Teşekkürler.
Birader ozaman sana bir tavsiye, herkesin her dediğine internette her okuduğuna inanma oku, araştır bol bol araştır öğren. Bu arada bilgin olmadığı konuda fikrinde olmasın lütfen.

Birader ozaman sana bir tavsiye, herkesin her dediğine inanma oku, araştır bol bol araştır öğren. Bu arada bilgin olmadığı konuda fikrinde olmasın lütfen.
Baya bir okudum araştırdım bu konuyu. Taş devri diyetine uygun besleniyorum hemen hemen. Lokal bölgelerdeki yağlarıda yakarak 2 kg bindirdim üstüme 21 günde. Beslenme konusunu body forumlarından değil beslenme forumlarından takip ediyorum.

Benim gibi protein tozlari kullanan arkadaslar..bu meleti kullaninca tabiri caizze resmen sisiyorum..haniderler ya balonmu bu...aynen balon gibi...1ay birakinca bariz iniyor kaslar ustelik gerekli proteini aldigim halde...ben icinde hormonel birseyler olduguna inaniyorum...yoksa bir tek bendemi boyle oluyor?

Benim gibi protein tozlari kullanan arkadaslar..bu meleti kullaninca tabiri caizze resmen sisiyorum..haniderler ya balonmu bu...aynen balon gibi...1ay birakinca bariz iniyor kaslar ustelik gerekli proteini aldigim halde...ben icinde hormonel birseyler olduguna inaniyorum...yoksa bir tek bendemi boyle oluyor?
Senin durumunun protein tozuyla hiçbir ilgisi yok . Protein tozunun sana ekstradan katacağı katkı minimum seviyededir. Hadi Creatin veya Kilo aldırıcı kullandım da bırakınca söndüm desen bir nebze anlayacağım da Protein tozunun böyle bir etkisi yok , olamaz da. Benden sana tavsiye , 1 aylık protein tozu parasıyla git kendine kiloyla kırmızı veya beyaz et al ve 1 Ay boyunca her gün fazladan 200 GR et ekle öğünlerine . Senin durumun tamamen psikolojik . Yazdıklarıma ek olarak : Hormonel takviyelerin tozların içinde bulunmasına imkan yok çünkü FDA onayı olmadan bu ürünler ithal-ihraç edilemez. Bence protein tozuyla ilgili endişelenilmesi gereken şey Emülgatör ( Soya lesitin) adı altında habersizce vücutlarımıza giren GDO' lu soya ve özellikle de BSN markasının yoğun olarak kullandığı Glikoz-fruktoz şurubu ile Mışır Şurubudur. Eğer uzun zamandır protein tozu da dahil olmak üzere hiçbir kimyasali kullanmıyorsam bunun sebebi GDO ve yukarıda belirttiğim şuruplardır

Son düzenleme:
Baya bir okudum araştırdım bu konuyu. Taş devri diyetine uygun besleniyorum hemen hemen. Lokal bölgelerdeki yağlarıda yakarak 2 kg bindirdim üstüme 21 günde. Beslenme konusunu body forumlarından değil beslenme forumlarından takip ediyorum.
Hangi beslenme forumunda bu bilgileri edindin?

Gülmekten yarıldım :D

Bunlar mı doğal :D

Meter steroid kullanma süresini uzattığı için 1 seferliğine yarışmaya bile katılamadığı söylentileri çatır çatır her yerde söyleniyordu hatta. Kullandığı steroidlerden birini bir röportajında kendi ağzından bile kaçırdı :) Sonra pardon filan kıvırdı. Definasyon dönemindeyken hatta.

Ayrıca sen bu adamların doğal olduklarını nereden biliyorsun ? Bunu iddia etmek için sürekli onlarla birlikte olman lazım bu iddianı doğrulaman için. Ayrıca Jay Cutler gibi adam gelip youtube natural diye video koysa bu adam doğal mı olacak :) Çok mu zor oraya o ismi yazmak video çekerken :D

Bazı insanlar steroid kullandıklarını kabul etmezler çevrelerinden tepki alacağından dolayı bunu gizlerler.
Ayrıca o steroidler belli bir süre sonra vücuttan atılıyor yapılan testlerde pozitif çıkıyorsun böylelikle her yarışmaya girersin.
Mesela bakın günümüzde ki baseballculara, basketçilere özellikle amerikan olanlara. Alayı dopingli eskiden golfçüler nasılmış bir bak hepsi cılızdı şimdikiler nasıl iri yarı öyle. Steroid ile ilgili bir belgesel var bence onu izle sen.

Supplement (İLAÇ) değildir ! Supplement sizi şişirmiyor. Antrenman sonrasında hızlı bir protein kaynağına ihtiyacın var ne yani sen 30 dakika ile 1 saat arasında sindirilen bir protein tozu almak yerine 6-8 saatte sindirilen katı bir madde olan tavuk veya kırmızı eti mi tercih edeceksin ? O zaman zaten kas yıkımı çoktan meydana geldi bile.

Sonuç olarak sen istediğin gelişimi yakalayamamışsın ve bahane arıyorsun. Başkalarından geri kaldığın için kendince bahane arayıp böyle saçma sapan bir şeyin arkasına saklanıyorsun. Çünkü o gelişenleri kıskanıyorsun :)

Meter steroid kullanma süresini uzattığı için 1 seferliğine yarışmaya bile katılamadığı söylentileri çatır çatır her yerde söyleniyordu hatta. Kullandığı steroidlerden birini bir röportajında kendi ağzından bile kaçırdı :) Sonra pardon filan kıvırdı. Definasyon dönemindeyken hatta.

Ayrıca sen bu adamların doğal olduklarını nereden biliyorsun ? Bunu iddia etmek için sürekli onlarla birlikte olman lazım bu iddianı doğrulaman için. Ayrıca Jay Cutler gibi adam gelip youtube natural diye video koysa bu adam doğal mı olacak :) Çok mu zor oraya o ismi yazmak video çekerken :D

Bazı insanlar steroid kullandıklarını kabul etmezler çevrelerinden tepki alacağından dolayı bunu gizlerler.
Ayrıca o steroidler belli bir süre sonra vücuttan atılıyor yapılan testlerde pozitif çıkıyorsun böylelikle her yarışmaya girersin.
Mesela bakın günümüzde ki baseballculara, basketçilere özellikle amerikan olanlara. Alayı dopingli eskiden golfçüler nasılmış bir bak hepsi cılızdı şimdikiler nasıl iri yarı öyle. Steroid ile ilgili bir belgesel var bence onu izle sen.

Supplement (İLAÇ) değildir ! Supplement sizi şişirmiyor. Antrenman sonrasında hızlı bir protein kaynağına ihtiyacın var ne yani sen 30 dakika ile 1 saat arasında sindirilen bir protein tozu almak yerine 6-8 saatte sindirilen katı bir madde olan tavuk veya kırmızı eti mi tercih edeceksin ? O zaman zaten kas yıkımı çoktan meydana geldi bile.

Sonuç olarak sen istediğin gelişimi yakalayamamışsın ve bahane arıyorsun. Başkalarından geri kaldığın için kendince bahane arayıp böyle saçma sapan bir şeyin arkasına saklanıyorsun. Çünkü o gelişenleri kıskanıyorsun :)
Meter steroid kullansa nolur ya? Vücudunu hiç sevmiyorum o adamın estetiklik yok adamda.

Amino asit depoların dolu olduğu sürece kas yıkımı meydana gelmiyor,bol keseden atmayın bir zahmet ingilizce BİLİMSEL! makale okuyun. İnsanları yanlış yönlendirmeyin yazık günah.

Meter steroid kullansa nolur ya? Vücudunu hiç sevmiyorum o adamın estetiklik yok adamda.
Aynen bende sevmiyorum onun vücudunu abartılıyor zaten. Şahsen ben meter'in karakterini de sevmiyorum. Çok yapmacık davranıyor.[DOUBLEPOST=1411508264][/DOUBLEPOST]
Amino asit depoların dolu olduğu sürece kas yıkımı meydana gelmiyor,bol keseden atmayın bir zahmet ingilizce BİLİMSEL! makale okuyun. İnsanları yanlış yönlendirmeyin yazık günah.
Kaslar proteinlede beslenir bunu en kısa sürede de karşılamak gerekir özellikle antrenmandan sonra.

İmkanımız olsa şöyle bir test yaptıralım derdim.
2 sporcu olsun 2 aynı vücut tipinde 2 side aynı şekilde çalışacak teki sadece antrenmandan hemen sonra whey alacak. Weider antrenman sonrası hızlı sindirilen protein şart diye söylemiştir zamanında.

Bilimsel olan makaleleri okursanız haklı olduğumu görüceksiniz, supplement firma sahiplerinin ya da yandaşlarının ne söylediği umrumda değil. Benim için geçerli olan bilimsel veriler. Ve bu veriler söylediğimi destekliyor lütfen araştırın.

Aynen bende sevmiyorum onun vücudunu abartılıyor zaten. Şahsen ben meter'in karakterini de sevmiyorum. Çok yapmacık davranıyor.[DOUBLEPOST=1411508264][/DOUBLEPOST]
Kaslar proteinlede beslenir bunu en kısa sürede de karşılamak gerekir özellikle antrenmandan sonra.

İmkanımız olsa şöyle bir test yaptıralım derdim.
2 sporcu olsun 2 aynı vücut tipinde 2 side aynı şekilde çalışacak teki sadece antrenmandan hemen sonra whey alacak. Weider antrenman sonrası hızlı sindirilen protein şart diye söylemiştir zamanında.
Beğenen yok ki doğru düzgün Cenk Hoca dışında. :D

Whey protein iyidir güzeldir ancak öyle sanıldığı kadar ahım şahım bir etkisi olduğu kanaatinde değilim. Kaldı ki, yapılan bir araştırmaya göre , antrenmandan sonra Whey protein alan birisi ile antrenmandan sonra süt,yumurta vs. gibi proteinlerin karışımından oluşan Complex protein tozlarından birini yani Syntha-6 veya Combat Powder gibi bir ürünü kullanan kişi arasında kayda değer herhangi bir farklılık saptanmamış. Weider amcamızın '' antrenman sonrası hızlı sindirilen protein şart'' söylemi de tamamen Çıkar amaçlıdır yani her zaman olduğu gibi bunun ucu da Para ya dayanıyor

Back
Yukarı