doğal steroid

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

berkay7743

Özel Üye
bu etki weider tribulus 4 tablet grenade 50 calibre 2 ölçek 2 ölçek hardline whey 3 matrix 3 adet universal amino 2700 alınca ve 1 saat geçince görüyorum yoksa 160 ı zor basıyorum anabolizan etkimi yapıyor ne
--- Mesaj birleştirildi, 6 dakika önce ---
gizemi çözdüm arkadaşlar
--- Mesaj birleştirildi, Az önce ---
çalışmadan hemen sonrada alırsanız hani artma hızı yükseliyor dedim ya oda artar
buyrun defalarca denedim aynı
yabancı forumlarda paylaşmayın sadece türkler bilsin[DOUBLEPOST=1450569274][/DOUBLEPOST]sadece benchte oluyor nedense ben şaşırdım bi deneyin ya[DOUBLEPOST=1450569983][/DOUBLEPOST]rahat bastığın kilonun 2.5 üstünü dene farzı misal basamadın iç 1 saat sonra bi daha dene %80 çıkar
rekor tazeleyince hemen aynı şekilde iç
tribulus ekleyip calibre 50 yi 2 ölçeğe çıkardım 2 haftadır dahada hızlandı
bende olduda sizde olmassa beni taşlamayın ama yemin ederim böyle[DOUBLEPOST=1450570108][/DOUBLEPOST]yaşar hocama yazdığımdan kopyaladım[DOUBLEPOST=1450570754][/DOUBLEPOST]nedense 1 saat sonra kaşlıntı oluyor özellikle alında ama gerçekten durum bu

Son düzenleme:
Bir nevi performans artırıclardan kullanıyorsunuz, kilo artırmanız normal. TAm bünyeye uygun ilacı bulmuşsunuz. Ben 5 ay boyunca 2 kutu mp assult ve 1 kutu c4 bitirdim. İnanılmaz bir güç artışı gerçekten yaşadım ama ilaçları bırakınca berbat derece kaldırığım kilolar düştü.

kimin yazışmları yaşar hocamla ama yemin ederim asıl hedefim birkaç kişi bile olsa steroidten vazgeçirmekti ve ileride 50 li yaşlarında diyalizilik olmalarını istemediğim içindi benim anne annem iyalizden öldü 2 böbreğide gitmişti steroid değil tabiki ama diyaliz çok kötü içime işledi bu diyaliz abarttıysam bundan abarttım anlayacağınız:)

kimin yazışmları yaşar hocamla ama yemin ederim asıl hedefim birkaç kişi bile olsa steroidten vazgeçirmekti ve ileride 50 li yaşlarında diyalizilik olmalarını istemediğim içindi benim anne annem iyalizden öldü 2 böbreğide gitmişti steroid değil tabiki ama diyaliz çok kötü içime işledi bu diyaliz abarttıysam bundan abarttım anlayacağınız:)
Zeo hoca seni çevirmese sen de giriyodun ama :D

Zeo hoca seni çevirmese sen de giriyodun ama :D
benim ağırlığa başlama sebebim onun dyalizden ölümü lütfen gülmeyin idmanlardan hergün ağlayarak dönüyordum[DOUBLEPOST=1450625373][/DOUBLEPOST]zeo hocaya özel saygım var :)[DOUBLEPOST=1450625513][/DOUBLEPOST]https://www.bodyforumtr.com/threads/170-kg-bench-press.121252/#post-1043475/ sizlerden ricam bu diyaliz konusunu kapatıp beni çok üzdü eskiler aklıma geldi linkten devam ordaki son mesajları dikkate almadan:D

Son düzenleme:
Değerli üyemiz;
Konunuz kilitlenip kapatılmıştır.

Konu kilitleme sebepleri;

- Konu forum kurallarına aykırıdır.

Lütfen 1 dakikanızı ayırarak forum kurallarını okuyunuz. Forum kurallarını okumak için buraya tıklayınız!
Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı