Doğal proteinlerden en hızlı kana karışan hangisi?

Mrb arkadaşlar doğal olarak spor yapıyorum haftada 3-4 gün 40-50 dakika koşu yaparım yaşım 19 kg 80 yağlı birisi değilim sorum başlıkta belirttiğim gibi protein tozu kullanmıyorum işlenmiş gıdalardan uzak duruyorum yorum olarak doğal gıdalardan yazarsanız sevinirim Teşekkürler

bildiğim kadarıyla miden kaldırırsa beyaz peynir yada herhangi bi köy peynirinin beklediği su protein tozunun kendisi zaten. yanlış bilgi vermek istemediğim için bilen arkadaşlara bırakıorum

bildiğim kadarıyla miden kaldırırsa beyaz peynir yada herhangi bi köy peynirinin beklediği su protein tozunun kendisi zaten. yanlış bilgi vermek istemediğim için bilen arkadaşlara bırakıorum
Onun yerine Lor peyniri dene bence kardeşim suyuyla filan uğraşma

Ankesörlü cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Onun yerine Lor peyniri dene bence kardeşim suyuyla filan uğraşma

valla dostum bende bim den alıyorum lor 100 gr 18 gr pro yağ 1. Falan öyle yapıcam gibi gözüküyor teşekkürler

lor peyniri kazeindir bildiğim kadarıyla,kana yavaş karışır bu yüzden yatarken az miktarda yenmesi önerilir.peynir bildiğiniz gibi sütün ta kendisidir, sütte aynı şekilde kazeindir kana yavaş karışır bu protein türü.

kana en hızlı karışan wheydir wheyin de türkçesi zaten peynir altı suyu.

lor peyniri kazeindir bildiğim kadarıyla,kana yavaş karışır bu yüzden yatarken az miktarda yenmesi önerilir.peynir bildiğiniz gibi sütün ta kendisidir, sütte aynı şekilde kazeindir kana yavaş karışır bu protein türü.

Peynir altı suyu tozu çalıştığım yerde palet palet binlerce çuval var. Sanırım whey cennetindeyim.:-)

Peynir altı suyu tozu çalıştığım yerde palet palet binlerce çuval var. Sanırım whey cennetindeyim.:)

onlar hammaddesi ve max. %8 protein içerir ve aynı zamanda %76 civarı laktoz. Yani onlar whey değil :D

bende tam tersini biliyorum. lor kazein degildir. peynir alti suyundan elde edildigi icin.

GT-S5830i cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Hızlı yavaş fark etmez. Günlük oranı yakalaman yeterli . Hangisi hızlı sindirilir dersen yağ ve karbonhidrat oranı düşük besinlere yönel. Yumurya beyazı yada az yağlı lor olabilir.

eyvallah sağol yeniyim bu işlerde o zaman antreman sonrası yoğurt tavuk pilav falan bişeler yiyecem ne yemek lazım ant sonrası protein tozu vs olmadan doğal olarak burak
geçen gün bir lor peynirinin paketinin üstünde whey cheese ifadesini görmüştüm ve ben de ilk 5 ay ant. sonrası lor yedim. Bence lor whey ve ant. sonrası kullanmaya devam et

arkadaşlar daha önce lor un kazein olduğunu yazmıştım. yanılıyor olabilirim demiştim,şu anda lorun kazein olduğunu kesin olarak söylüyorum. lor whey değildir. antreman hemen sonrası whey niyetine tüketmek yanlış ama protein sonuçta orası ayrı konu. ama asla wheyin yerini alamaz.

Back
Yukarı