Doğal köy yoğurdu ve karın ağrısı

Konusu 'Beslenme' forumundadır ve suzerain1 tarafından 26 Ağustos 2019 başlatılmıştır.

Watchers:
Başlığı izleyen üye sayısı: 5 üye.
  1. suzerain1
    Offline

    suzerain1 Üye

    Katılım:
    1 Ocak 2012
    Mesajlar:
    111
    Beğenileri:
    11
    Ödül Puanları:
    28
    Cinsiyet:
    Bay
    Yer:
    İstanbul
    Arkadaşlar o kadar katkı maddesi ve o kadar gdo lu besleniyoruz ki köyden gelen yoğurttan iki kaşık alayım dedim karnıma ağrı girmeye başladı ve acayip bir şekilde bağırsaklarımın çalıştığını hissediyorum. İmkanınız varsa eğer 1 kilo normal yoğurt yemektense 500 gram doğal yoğurt yiyin 4 tane normal yumurta yiyiyorsanız eğer 2 tane doğal yiyin. Ekmek tüketiyorsanız da tavsiyem halk ekmekçilerde altın çörek satılıyor fiyatı da çok makul. Lif ve protein oranı yüksek aynı zamanda içinde çok sağlıklı yağlar var. Makrolara odaklandığımız kadar vücut sağlığımızı da düşünmeliyiz. Kalın sağlıcakla iyi akşamlar
     
  2. OKR
    Offline

    OKR Üye

    Katılım:
    22 Kasım 2014
    Mesajlar:
    255
    Beğenileri:
    109
    Ödül Puanları:
    53
    Karnına ağrı girmesi de, bağırsaklarının çalışmasıda aslında laktoz intoleransından. Fabrikasyon ürünlerinde bunları yaşamaman intoleransının olmadığını göstermez ki nüfusun çok büyük kısmı laktozu sindiren enzimi belli bir yaştan sonra kaybeder bu da bağırsaklarım çalıştı, midem ağrıdı, ağzım yüzüm şişti şikayetlerinin genelde ortak noktasıdır.
     
  3. shaq
    Offline

    shaq MOD Yönetici Moderator

    Katılım:
    21 Nisan 2010
    Mesajlar:
    2.770
    Beğenileri:
    1.688
    Ödül Puanları:
    123
    Keşke şu forumdaki tartışmalar da yazılanların silinmeyeceği şekilde organik olsa...
     
  4. ulaire
    Offline

    ulaire Üye

    Katılım:
    21 Mart 2013
    Mesajlar:
    2.020
    Beğenileri:
    1.190
    Ödül Puanları:
    123
    İnsanlar okuduklarını doğru anlamayı becerdiğinde bu dediğin olacak shaq, tıpkı eskisi gibi.
     

Sayfayı Paylaş