Doğal hormon artırıcılar(supplementsız)

Hangisi daha çok işe yarar?

• Total voters
    1.426
mastertrainer dedi:
dhea yerine tribulus kullanabilirsin...
aslında amerikadakiler 6-OXO diye bi şey kullanıyorlar ben tam çözemedim ama Flex de yayınlanan the testosterone porgramında
tribulus + 6 OXO kullanılmasını öneriyorlar....
aç karnına 5gr yatmadan 5gr...
bana kalırsa idmandan 30 dk önce 2 yemek kaşığı ballı çerez ye...hiç birine ihtiyaç bırakmıyor :)
hocam onu bende duydum ama ankarada 6 oxo ya ulaşmak zor, bende acaba tribulus-dhea mı denesem dedim, kullananlar çok faydasını görmüş ama ilerde sorun yaşamaktan korkuyorum testesteron üretimiyle ilgili :)

Blitz dedi:
baltaci2 dedi:
bende günde 150 mg kadar dhea kullanıyorum, testesteron oranını bariz şekilde arttırıyo. kullandıgım bir aylık dönemde yaptırdığım iki hormon testi arasında gözle görülür fark var. Ama doktora danıştığımda bunun için çok erken oldugunu 35 yaşından sonra kullanılabiliceğini, şu an gereksiz oldugunu söyledi.. yinede 1 ay daha devam edicem gibi
DHEA sıradan bir supplementtan da öte bir prohormon zaten. Zararlı etkilerini görebilirsin, testosteron miktarın dhea kullanmadığın zamanlarda normal seviyesinin de altına inebilir. Fazla kullanmamaya bak.
evet kardeş orası öyle, vücut tembelleşiyo illaki bu gibi suplementleri kullandıgımızda, ama direk testesteron takviyesi kullanmaktansa pro hormon ile testesteron üretimini tetiklemek bi nebze olsun daha az zararlı sanki..

Godfather II yi seyredin.
Filmler hormonları tetikliyor.
ABD, Michigan Üniversitesi’nde yapılan bir açıklamaya göre izledikleri filmler, insanların ruh hali üzerinde çok etkili oluyor.
Araştırmanın ilginç noktalarından biri, kadınlardaki testosteron seviyesinin duygusal filmler izlediklerinde değişmemesine karşın, aynı ‘duygusal’ filmleri izleyen erkek deneklerde bu hormonun seviyesinin ciddi ölçüde düşmüş olması.
Erkeklerin testosteron seviyelerini yükselten tür, suç ve aksiyon filmleri. Araştırma sonuçlarında The Godfather II izletilen erkeklerde bu hormonun seviyesinin yüzde 30’a varan ölçülerde yükseldiği tespit edildi.
Son sonuç ise, belgesel filmlerin kadın ve erkeklerde hormonlar üzerinde etkili olmadığı.

Godfather II yi seyredin.
%30 çok abartı bir rakam bence...
Bi arkadaşım anlatmıştı, NY Manhattan'daki Gold's Gym'in altında scores adında NY'un en büyük striptiz klübü varmış, alt kattaki hatunları düşünerek idman yapmak iyi bir testosteron booster olabilir :D

simdi saka sananlar olabilir ama degil, godfather boyle bir etki yaratiyorsa
bride nokta ru adresine giren erkeklerin testesteron seviyesinin direk tavan yapmasi lazim, biraz rus gelin bakin kendinize :D

rockynin antremanlari beni tetikliyor bu konuda getiriyor .ozellikle 4. seride, neden olmasin hafta da 1 kez izlerim raki 4un antremanlarini bi de mike tyson in knockoutlarini performansimin arttigina inaniyorum da testesteronu bilmem

çinko yumurta sarısı balık ve bazı bakliyatta bolca bulunur, günlük ihtiyac 10-15 mg civarındadır. cinsel gücü artmasında, meni yapımında, testesteron salgılanmasından tutunda yaraların iyileşmesine saç ve deri sağlığına kadar birçok alanda etkileri vardır. ben hergün yatmadan önce 50 mglık bir tane alıyorum uzun süredir...

2. gece yatmadan 3-4 saat icinde alinan karbonhidratlar (ekmek makarna pilav vs.) uyurken salgilanan büyüme hormonu üzerinde negatif etkiye sahip(mis)...

ben bunu anlayamadim,bu nasil oluyo yani body yapibda gelismegimiz icin spordan baska iyi beslenmek gerekir ve onun icinde gunluk kilomuzun 1.5-2-2.5gr-i kadar karbohidrat almagimiz gerekir bunu da 4 veya 5 ogune bolerek kullanmagimiz gerekir o zaman her ogune 30-40 gr arasi karbo alimi dusuyor(rakamlar dogru olmayada bilir) ve sizde gece yatmadan 3-4 saat once karbo olmaz diyosunuz
biz ne yapicagiz karbo alalim mi ya almayalim mi??? bildigim kadariyla buyume hormonu boyu uzatmasi icindir demek biz yatmadan alacagimiz karbo boyumuzun uzamasina engel mi olucak cok rahatsizim// biz ne yapalim kararsiz kaldim...

2. gece yatmadan 3-4 saat icinde alinan karbonhidratlar (ekmek makarna pilav vs.) uyurken salgilanan büyüme hormonu üzerinde negatif etkiye sahip(mis)...

ben bunu anlayamadim,bu nasil oluyo yani body yapibda gelismegimiz icin spordan baska iyi beslenmek gerekir ve onun icinde gunluk kilomuzun 1.5-2-2.5gr-i kadar karbohidrat almagimiz gerekir bunu da 4 veya 5 ogune bolerek kullanmagimiz gerekir o zaman her ogune 30-40 gr arasi karbo alimi dusuyor(rakamlar dogru olmayada bilir) ve sizde gece yatmadan 3-4 saat once karbo olmaz diyosunuz
biz ne yapicagiz karbo alalim mi ya almayalim mi??? bildigim kadariyla buyume hormonu boyu uzatmasi icindir demek biz yatmadan alacagimiz karbo boyumuzun uzamasina engel mi olucak cok rahatsizim// biz ne yapalim kararsiz kaldim...

hacim döneminde çoğu kompleks karb olmak üzere kg başına 4-6 gr. karb.alınması tavsiye edilir..

büyüme hormonu ile insülin antagonist etkileşimlidirler..yani biri diğerini ters etkiler..kan şekerinin artması insülini de artıracağından gh.ı ters etkiler..karb.alımını yatmaya yakın sonlandırmış olmalısınız..hatta akşam yemeği son karb.alım öğününüz olmalı denir..

Son düzenleme:
Akşam 8'gibi carb. alımını sonlandırman en iyisidir, 4 sat. sonra istirahat edileceği var sayark. eğer çok hızlı bir bazal metabolizma hızın var ise saati biraz ileri alabilirisn kanımca bir problem teşkil etmeyecektir.

akşam az karb. sınırını bunu deneme yanılma yöntemi ile belirleye bilirsin 20 gr. 'den sonra pek yararrını göremedim kendimde.

akşam az karb. sınırını bunu deneme yanılma yöntemi ile belirleye bilirsin 20 gr. 'den sonra pek yararrını göremedim kendimde.[/QUOTE]

bursini anlayamadim lutfen acarmisin

Kendi tecrubelerimden sabittir ki magnezyum ve çinkoyu antremandan yarım saat önce alırsanız sizi çok memmun edecek sonuçlar alacaksınız.Fakat şurası çok önemli,ÇİNKO çok sakat,karaciğerde çok fazla toksit birikmesine neden oluyor,karaciğerinizi harap hale getirebilirsiniz,kesinlikle multivitamin olarak alın,yada b 12,c vitamini,magnezyum ve e vitamini ile birlikte alın.geceleri yatmadan yarım saat önce kekik yağı,keten yağı,çinko,b vitamin complex,e vitaminini birlikte alırsanız growth salgılanmasını arttırabilirsinzi.Gelelim en bomba habere,lahana;evet beyle bildiğimiz lahana,bu sebze testesteronların tavan yapmasını sağlayan bir sebze,elimden geldiğince yemeye çalışıyorum,ayrıca lahana vücuttan toksin atma işlemlerindede kullanılıyor,her 3 ayda bir,cumartesi ve pazar günleri 6 öğün sadece haşlanmış lahana yiyerek vücudunuzu toksinlerden arındırmak mümkün.en son olarak öenerebileceğim doğal arttırıcı avustralya çay ağacı yağı,bu yağ çeşitli kürlerdede kullanılıyor,ve inanın bana GABA ayarında bir etkisi var.

dominic yani aksam 8:00 de 20 gr karbo almagimizi mi yazmissin,gunluk karbo almagimizin son haddi,yani axsam 20gr den cok olmaz oyle mi anlayim,iddia etmiyorum sadece oylemi anlayim yazdigini

akşam belli saat ten sonra mümkün olduğunca protein dışında, carbonhidrat tüketmemeye çalış. carbonhidtran özellikle salona gitmeden 2, 2.5 saat önce ve antrenmandan sonra almak hayati önem taşır günün en önemli 2 öğünüdür.. sabah öğününüde ununtmamak lazım birde...

birde bu arıpolen denen şey cok yüksek degerlere sahip gerçekten ve antrenman düzeniniz biraz şiddetliyse arı sütü ile birlikte alınmalı deniliyor...

polendeki degerler;
1 çay kaşığı polendeki 8 mg b1 vitamini şu besinler saglayabilir..
3 kg karaciger, 8 tam keğekli ekmek, 40 beyaz tam ekmek, 20 kg elma veya domates..

1 çay kaşığı polendeki 5 mg b2 vitaminid e şu besinlerden saglanabilir..

15 tam kepekli ekmek, 74 tam beyaz ekmek,, 6 kg portakal,16 kg elma..

1 çay kaşığı polendeki b5 vitamini şu besinlerden saglanabilir....
13 kg sıgır eti, 95 lt süt :D

valla bunları okuduktan sonra dumur oldum desem yeridir..ayrıca bu arı poleninin içinde glutamin de varmış...bu glutamic acid le karışıtırılıyor olabilir mi acaba?..

Son düzenleyen: Moderatör:
birde bu arıpolen denen şey cok yüksek degerlere sahip gerçekten ve antrenman düzeniniz biraz şiddetliyse arı sütü ile birlikte alınmalı deniliyor...

polendeki degerler;
1 çay kaşığı polendeki 8 mg b1 vitamini şu besinler saglayabilir..
3 kg karaciger, 8 tam keğekli ekmek, 40 beyaz tam ekmek, 20 kg elma veya domates..

1 çay kaşığı polendeki 5 mg b2 vitaminid e şu besinlerden saglanabilir..

15 tam kepekli ekmek, 74 tam beyaz ekmek,, 6 kg portakal,16 kg elma..

1 çay kaşığı polendeki b5 vitamini şu besinlerden saglanabilir....
13 kg sıgır eti, 95 lt süt :D

valla bunları okuduktan sonra dumur oldum desem yeridir..ayrıca bu arı poleninin içinde glutamin de varmış...bu glutamic acid le karışıtırılıyor olabilir mi acaba?..

şaşırtıcı bilgiler..asıl kaynağı merak ettim doğrusu..forumda bulabildim..polene tekrar başlama yönünde motive oldum :)
https://www.bodyforumtr.com/vbforum/showpost.php?p=56812&postcount=16

Son düzenleme:
ben yanlış yazmışım , o bir tam çay kaşıgı olacak...edit lenebilir mi acaba?..

Back
Yukarı