Diz ağrısı :/

enter33

Üye
Evet ben fitnessın yanındada bolca basketbol oynayan birisiyim. Son 1 haftadır diz kapağımın altında bi ağrı var ve yarın bacak antrenmanım var sizce yapayımmı yoksa dizimi dinlendireyimmi ? yapmaya meğilliyim biraz açıkcası:confused:

Dinlendir , yarın ağrı geçmişse yaparsın

Diz sikintili bir konu (bel- diz hic sevmemisimdir bu konulari) 1 gun bekleyip gecmiyorsa acil doktora danis derim. Idmana da meyletme.

Diz çok önemlidir. Şimdi olacak ciddi bir hasar ilerde çok fazla soruna neden olacaktır. Arkadaşların dediği gibi bekle ve mümkünse doktora görün.

Teknenin 2.katından atlama sonucu omuriliğimden bir yerdeki dokuyu zedelemişim. Doktora gittim ilaç verdi 2 tane. 2 güne kadar geçti. Demem o ki dinlendir. Yoksa daha kötü sonuçlar çıkarabilir

hergün 8-10 km arası koşuyordum..sol dizin hemen altında sancı şeklinde ağrı olmaya başladı...doktora gittim..zedelenmiş fazla yüklenmişsin dedi...krem verdi..10 gün kullandım sadece ağrıyı hafifletiyor başka bir işe yaramadı...spor yapan bir arkadaşım çok hafif tempoda koş o zaman düzelir dedi..uygulayım dedim kaval kemiğinde yanma gibi bir ağrı oldu...ne yapacağımı şaşırdım...dinlensem geçmiyor,koşsam geçmiyor,yürüsem geçmiyor :D

hergün 8-10 km arası koşuyordum..sol dizin hemen altında sancı şeklinde ağrı olmaya başladı...doktora gittim..zedelenmiş fazla yüklenmişsin dedi...krem verdi..10 gün kullandım sadece ağrıyı hafifletiyor başka bir işe yaramadı...spor yapan bir arkadaşım çok hafif tempoda koş o zaman düzelir dedi..uygulayım dedim kaval kemiğinde yanma gibi bir ağrı oldu...ne yapacağımı şaşırdım...dinlensem geçmiyor,koşsam geçmiyor,yürüsem geçmiyor :D

Tekrar doktora git, MR cektir, sonuca varana kadar israr et.

bundan 5 ay öncede dizden seninkine benzer bir problem yaşamıştım. ilk 2 ay doktora fln gitmedim ama ne basket oynayabıldım ne koşabildim. 2 ay sonra doktora gittim 3 hafta spor yasak dedi ve kas gevşetici hap werdi. yaklasık 1 ay sonra düzelmeye baslamıstı yani basit bi kapak zedelenmesi bile 3 ay da geçti

Back
Yukarı