Diyette Yumurta

Kilo vermeye calisan biri yumurta sarisi yemeli mi
3 tane yiyorum ( tam )kalori olarak sayinca gunluk kalori miktarı 900 geçmiyor

sarisi zararlimi

Bennde 3 adet yiyorum 1tam 2 beyazı.sarısı kolestrole neden olabilir ve kalori fazlalığı olur dedi spor hocam doğruda ben araştırdım ondan suanlık benim bu şekilde

Sent from my iPad using Tapatalk

Ben 1 yıl boyunca 5-6 yumurtayı her gün tam yedim, iyi kolesterolüm olması gereken seviyede, kötü kolesterolüm ise düşük hatta çok düşük çıktı. Yumurta, kırmızı et, tavuk, balık, yeşillik, meyve, sebze, yulaf, esmer bulgur vs. Abuk subuk şeyler yapmazsanız bunlar size zarar vermez.

İşlenmiş gıdalardan, hazır paketlerden, soya dan korkun, emülgatörlerden korkun, gdo dan korkun, margarinden korkun, undan korkun, tuzdan korkun, glukoz şuruplarından korkun, kuyruk yağından korkun, nişastadan korkun, defalarca kullanılmış kızartma yağlarından korkun... Size kilo aldıran, sağlığınızı bozanlar bunlar. Bunları hayatınızdan çıkardığınızda zaten ister istemez kilo vereceksiniz.

900 kaloriyi geçmiyo mu ? O diyet 2 3 gündrn fazla gitmez
Alismisim zorlanmiyorum 900 kaloride sirf metabilozmam yavaslamasin diye 900 yoksa 600 yetiyor[DOUBLEPOST=1463137614][/DOUBLEPOST]
Bennde 3 adet yiyorum 1tam 2 beyazı.sarısı kolestrole neden olabilir ve kalori fazlalığı olur dedi spor hocam doğruda ben araştırdım ondan
suanlık benim bu şekilde

Sent from my iPad using Tapatalk

internette zararlo degil deniliyor

Ben 1 yıl boyunca 5-6 yumurtayı her gün tam yedim, iyi kolesterolüm olması gereken seviyede, kötü kolesterolüm ise düşük hatta çok düşük çıktı. Yumurta, kırmızı et, tavuk, balık, yeşillik, meyve, sebze, yulaf, esmer bulgur vs. Abuk subuk şeyler yapmazsanız bunlar size zarar vermez.

İşlenmiş gıdalardan, hazır paketlerden, soya dan korkun, emülgatörlerden korkun, gdo dan korkun, margarinden korkun, undan korkun, tuzdan korkun, glukoz şuruplarından korkun, kuyruk yağından korkun, nişastadan korkun, defalarca kullanılmış kızartma yağlarından korkun... Size kilo aldıran, sağlığınızı bozanlar bunlar. Bunları hayatınızdan çıkardığınızda zaten ister istemez kilo vereceksiniz.

Tam anlamı ile neredeyse beslenme sorunlarının temelini açıklamış bu arkadaşımız .

Back
Yukarı