Berkay YAŞACAN
Üye
Merhabalar ufak yaşlardan beri futbol oynayan birisyim 7 yaşından 12-13 yaşına kadar oynadım ondan sonra ise bilgisayar falan derken aşırı asosyal birisi oldum bilgisayar programcılığı falan girince işin içine sürekli yaz kış demeden bilgisayardan kalkmadım mutfağa gidip su almaya bile üşenen birisiydim.
Şuanda 17 yaşındayım ve birazda geç olsa anladım 15 gün önce 182 boy 109.2 kilo idim spora başladığımda şuanda 104,2 kiloyum Kol 40 cm
Beslenmem biraz düzensiz onun için bir soru soracaktım bilgili arkadaşlar varsa
Sabah 1 yumurta yağsız 1kibrit kutusu kadar beyaz peynir domates salata 4 zeytin
Öğleyinde Yulaflı biskivi yiyorum
Akşam 300 gram tavuk
yatmadan 1,5 saat önce 1 kase yoğurt yiyorum.
Sanırsam biraz düzensiz bir programım var öyle zaman oluyor tavuk kilo aldırır boşa gitmesin diye gidip bir çorba içip orada bitiriyorum. Yoğurtu yerken bile kafama sorular geliyor acaba kilo alır mıyım yemesem ne olur vs. gibisinden
15 günde 5 kilo verdim kolumda incelme olmadı .
Şuanda 6 gün spora gidip 6 günde cardio yapıyorum. 20 dakika koşu , 15 dakika bisiklet ve 15 dakika uzay yürüyüşü yapıyorum . Zamanım kalırsa 7,5 dumbell lerle hacim çalısıyorum.95-90 kilo olduktan sonra cardio yu 3-4 güne düşürüp 2 gün ağırlık çalışmayı planlıyorum.
Evdede 4er kiloluk dumbell var eskiden kalma arada bir şeyler yapıyorum ama pek bi anlamı yok gibi ağırlığını hissetmiyorum
Bu şekilde devam mı etmeliyim yoksa tavsiyeleriniz varmı çok kararsızım
Şuanda 17 yaşındayım ve birazda geç olsa anladım 15 gün önce 182 boy 109.2 kilo idim spora başladığımda şuanda 104,2 kiloyum Kol 40 cm
Beslenmem biraz düzensiz onun için bir soru soracaktım bilgili arkadaşlar varsa
Sabah 1 yumurta yağsız 1kibrit kutusu kadar beyaz peynir domates salata 4 zeytin
Öğleyinde Yulaflı biskivi yiyorum
Akşam 300 gram tavuk
yatmadan 1,5 saat önce 1 kase yoğurt yiyorum.
Sanırsam biraz düzensiz bir programım var öyle zaman oluyor tavuk kilo aldırır boşa gitmesin diye gidip bir çorba içip orada bitiriyorum. Yoğurtu yerken bile kafama sorular geliyor acaba kilo alır mıyım yemesem ne olur vs. gibisinden
15 günde 5 kilo verdim kolumda incelme olmadı .
Şuanda 6 gün spora gidip 6 günde cardio yapıyorum. 20 dakika koşu , 15 dakika bisiklet ve 15 dakika uzay yürüyüşü yapıyorum . Zamanım kalırsa 7,5 dumbell lerle hacim çalısıyorum.95-90 kilo olduktan sonra cardio yu 3-4 güne düşürüp 2 gün ağırlık çalışmayı planlıyorum.
Evdede 4er kiloluk dumbell var eskiden kalma arada bir şeyler yapıyorum ama pek bi anlamı yok gibi ağırlığını hissetmiyorum
Bu şekilde devam mı etmeliyim yoksa tavsiyeleriniz varmı çok kararsızım