Dirsekteki Ağrıya Dirseklik

BulkHulk

Üye
Son düzenleme:
Adidas tan 2 tane aldim,l-xl diye bi size secenegi vardi ondan aldim,koluma olursa yorumlarimi eklerim (:

Bir doktora gorundunuz mu 2 yıl az bir sure degil malesef
Gitmedim,tendonda bi sıkıntı olduğunu düşünüyorum ve spora 2 hafta gibi bi ara versem geçiceğine inanıyorum.Ama biliyosunuz bu sporda öyle bişey olmuyor maalesef (:

Agrınız tamamen gectiginde dirseklikler belirli bir ölcüde fayda saglamakta ama sizinki kroniklesmis bir spor doktoruna göstermenizde fayda var gerekli dinlenme suresini azaltacagı gibi bu konuda bilgi sahibi olan doktorlar bu sureyi minimum olacak sekilde ayarlıyorlar. Önce saglık diyorum :) Konsantrasyonu dusuren,antreman verimini etkileyen bir sakatlık uzun vadede bu sakatlık için ara vermiş olmak daha mantıklı olacaktır. Yine de ara verememeyi de anlıyorum :)

Bendede öyle bir sorun var sol dirsekte tık tık tık her tekrarda çıtlıyor.Konsatrasyon filan kalmıyor.Genellikle triceps ve omuz çalışırken her herekette çıtlıyor artık bir doktara gidim diyorum.:DBazıları Kalsiyum eksikliği filan diyor ne kdar doğru acaba .Yada bende mi dirseklik taksam.

Kalsiyum sanmıyorum çıt çıtın,eklem sıvısıyla ilgili bi durum olabilir,şuan definedeyim bende 6 hafta daha sürücek.Bitirdiğimde gidiyim doktora bakalım ne çıkıcak (:

• Like
Reactions: HG!
dirseklik ancak ağrıyı yani sorunun verdiği problemi çözebilir,ağrı kesici almak gibi.sorunun ne olduğu bulunmalı.semptomlar göz ardı edilmeye çalışılmamalı,sebep bulunup onun üstüne gidilmeli.

dirseklik ancak ağrıyı yani sorunun verdiği problemi çözebilir,ağrı kesici almak gibi.sorunun ne olduğu bulunmalı.semptomlar göz ardı edilmeye çalışılmamalı,sebep bulunup onun üstüne gidilmeli.
12 haftalık bir program içindeyim 4. haftadayım,define bittiğinde doktora gidicem.Çünkü büyük ihtimalle spora 2-3 hafta ara ver diyicek onun için şimdi gidemiyorum (: 2 yıldır her antremanda olduğuna göre 1 gün dinlen bide şu kremi sür geçer demez heralde.Yinede arkadaşlara tavsiyem z bar alna indiriş (skull crusher) gibi tek tendona yüklenilen hareketlerden uzak durun.

Back
Yukarı