Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhaba arkadaşlar 19 yaşına gireli bi kac ay oldu yıllardan beri bilgisayar başındaydım o yüzden suan dısardan bakınca 60-70 yasındakı adam gibi duruyorum popo kısmım biraz geride .) kambur yani sonra boynum önde biraz sırtımda kambur var egzersiz yapınca duzelme oluyor mesela sırt ıcın sınav cekıyorum duzelme oluyor fakat ertesi gun hemen gine eskisi gibi oluyorum yani hergün yapmama rahmen mesela okuldayken sırada oturunca gine kamburlasıyorum ve bilgisayar muhendıslıgı okuyorum yani ilerde hep bilgisayar basınca durucam gün içinde vucudu duzeltıyorum ama 2 dakıka otursam gıne bozuluyor vucudum çok kafama taktım ameliyatı varsa olucam ya boyumda cok kısa zaten 168 falan boyumuda dogru olcuyormuyum bılmıyorum eczanede olcmeye cekıyorum biraz evde kapıya hiza alıyorum sonra inşaat metresiyle olcuruyorum bu ne kadar dogru bı olcum bide saçların ustunden dogru hiza alıyorum yani 1 1.5 cm oyle fazla cıkıyor sizce dogru bı olcummu bide bu saaten sonra 2 cm de olsa uzamam dimi abim 21 yasında aynı boydayız ve bacaklarım cok kısa gozukuyor uzun gostermek ıcın bi yontem varmı
Hocam dik durmak için sırt kası egzersizleri yapmanız lazım 1-2 ay içerisinde farkında olmadan dik durduğunuzun farkına varırsınız sırt egzersizlerine internetten bakabilirsiniz başarılar
bende de yıllarca pc başında durmaktan öne eğiklik var boyunda. dik durmaya çalışınca yoruluyorum omuzlarım belim ağrıyor. bende evde egzersizlerime boyun için falan olan egzersizleride kattım duvarda kol açma fln. işe yarar da dik durabiliriz umarım. 1 zayıflık 2 yamukluk 3 sivilce 4 ellerde ayaklarda terleme sorunlarım var. hastaneye yatsam çıkamam gibi bi hisle yaşıyorum.