1stwarrior
Üye
Arkadaşlar benim boyum 1.80 , kilom 65 . Yaşım 19 . 3 sene öncesine kadar ortaokuldan beri basketbol oynuyordum ve bıraktım . 6-7 sene oynadım heralde yani spor yapıyordum . 3 senedir adam akıllı spor yapmayışıma ragmen kilo almadım şişko olmadım . Ancak 6-7 senedir hergün bilgisayara baktığım ve 3 senedir spor yapmadığım için , kısaca bilgisayara aşırı baktığım için kambur oldum , otururken dik durmakta zorlanıyorum . 2 sene önce doktora gitmiştim hafif skrolyoz var demişti yüzmemi söyledi 6 ay ama ben yüzmedim
Belki dahada ilerlemiştir bilmiyorum orasını . Şuan hem skrolyoz ve kamburum ama öyle ileri derece değil hafif . Size sormak istediğim ben evde hangi hareketlerle , ne kadar sürede omuzlarımı azda olsa genişletebilir , 3 sene spor yapmadığım için güçsüzüm tekrar güçlü olabilir ve dik durabilen biri olabilirim . Yani güç dediyim kaslarım sıkı olsun falan formda olıyım . Aslında güçlü olmasamda olur tek dik dursam bile olur
Nasıl bir program yapmalıyım kendime yazarsanız sevinirim arkadaşlar baya uzattım heralde kusura bakmayın .