Defterin ilk sayfası.

Bu işin kuralı kış aylarında yiyip yiyip şişiceksin tamam 7 8 ay hatlı bi vücut olmıcak ve aynaya baktığında güzel bi görüntüde olmıcak ama 3 ay yağ yaktıktan sonra aynada kendine bakmaya doyamıcaksın artık göbekmiş yağmış takmadan kafana yemeye bak ne bulursan ye hatta şeker çikolata hariç zarar gelmez dirty Bulk yap hiç uğraşma öyle yağsız besleniyim tuzsuz besleniyim diye sadece o 3 ay yağ yakarken dikkat et kafi

Her vücut aynı değil bende kilo alırsam yağlanırım diye korkuyorum şimdide bu yüzden devamlı titiz davranıyorum. 78 kiloda feci göbek vardı bende mesela :D 15 kg. Verdim durum bu. Artık yiyerek deneyeceğim ne yapım kas yapayım artık yaza bomba girelim. Olmadı veririm geri çözdüm formülü zaten :D
Dostum merhaba,
Her insanın vucut yapısı farklı. Başlangıç fotoğraflarına bakıyorum "skinny fat" denilen gruptan oldugunuvdusundum. Internetten biraz arastir, çalışma yeme programları normal insanlardan tamamen farklı. Ince kollar ve bacaklar, yüksek yag orani (özellikle bel cevresinde). Bulk programın bile farklı olabilir.
Gelişimin iyi. Devam.

Hocam yaptığınız HIIT programınızı yazabilir misiniz? Ben 40 dakika HIIT yapabilen birini ilk defa görüyorum... 2. dakikada oksijen borçlanması, 5-6. dakikada laktik asit birikiminden dolayı normalde 15-20km koşabildiğim halde 20-25 dakika anca dayanabiliyorum ki HIIT'in en büyük avantajı da kısa olması, bir yanlışlık olmasın.

Ağırlık antrenmanı ile yok edilebilecek göbek anatomik olarak nasıl olur bilmiyorum. Belki yoğun ağırlık antrenmanının yağ yakmaya katkısı olabilir.
Hız ve dinlenme aralıklarını ben kendi kondisyonuma göre ayarlıyorum. Şu şekilde ilk banda çıktığımda 6.5 hız ile 5 dk ısınıyorum sonra 9 veya 12 hızda durumuma göre koşuyorum 1 dk., sonra tekrar 6.5 hıza düşürüyorum 5 dk. yine bu şekilde devam ediyorum ardından tekrar hızı yükseltip bu şekilde 40 veya 60 dk da. kardioyu bitiriyoeum. Çok bi göbek kalmadığı için fazla takılmıyorum ağırlık antrenmanlarım elbet yağ yakmaya bir payı olacaktır.[DOUBLEPOST=1476910914][/DOUBLEPOST]
Bu işin kuralı kış aylarında yiyip yiyip şişiceksin tamam 7 8 ay hatlı bi vücut olmıcak ve aynaya baktığında güzel bi görüntüde olmıcak ama 3 ay yağ yaktıktan sonra aynada kendine bakmaya doyamıcaksın artık göbekmiş yağmış takmadan kafana yemeye bak ne bulursan ye hatta şeker çikolata hariç zarar gelmez dirty Bulk yap hiç uğraşma öyle yağsız besleniyim tuzsuz besleniyim diye sadece o 3 ay yağ yakarken dikkat et kafi
Aklımdaki tam olarakta buydu zaten dirty takılıyorum bu aralar fazla abartmadan. Yazın başında tekrar hard bi programla yağları yakmak planım.[DOUBLEPOST=1476911144][/DOUBLEPOST]
Dostum merhaba,
Her insanın vucut yapısı farklı. Başlangıç fotoğraflarına bakıyorum "skinny fat" denilen gruptan oldugunuvdusundum. Internetten biraz arastir, çalışma yeme programları normal insanlardan tamamen farklı. Ince kollar ve bacaklar, yüksek yag orani (özellikle bel cevresinde). Bulk programın bile farklı olabilir.
Gelişimin iyi. Devam.
Teşekkür ederim dostum. Evet skinny fat olarak tanımlıyabiliriz. Ama şuan o durumu aştım diye düşünüyorum. İnsanlar çok zayıfladığımı ve fit olduğumu söylüyorlar. Gıcık sinir bozucu gibisinden takılmaya bile başladılar. Nasıl yaptığımı soruyorlar vs. Benim için kendimden çok insanların dışardan görüp belirttikleri görüşleri daha çok önemli. En güzel onlar fark ediyorlar çünkü. Durmak yok devam, göreceğiz.

Son düzenleme:
Tebrik ederim kardesim

Back
Yukarı