fena değil ne kadar oldu bu arada
5. ay oldu.yani kaçıncı ayın
efendim bildirim gelmemiş yeni gördüm daha rahat olması için pm den ulaş.Abi bakarmısın bi
Nereye yetişiyorum arkadaşım67 kiloda kasların belli değil se bu senin kilo vermeni ve yağ yakmanı değil kas kütlesi arttırmanı gerektirir. 60 kgye düşsen bile bu gidişle ne karın kasları çıkıcak ne göğüs ne sırt . beslenmeni toparla artık kas kütlesi inşaa etmen lazım çok geç kalıyosun benden tavsiye![]()
Her vücut aynı değil bende kilo alırsam yağlanırım diye korkuyorum şimdide bu yüzden devamlı titiz davranıyorum. 78 kiloda feci göbek vardı bende mesela
İnterval kardio devamlı her ağırlık antrenmanımdan sonra 40 dk. yapıyordum haftada min. 4 gün. Kesinlikle etkilide oluyordu ancak son zamanlarda kardio işini biraz salıp ağırlık antremanlarına ağırlık veriyorum. Biraz böyle taklıp ara ara yine kardio yapacağım. Ağırlık örneğini vermem çok ağırlıklara geçmem marifetmiş gibi göstermek değilde kondisyonumdaki gelişmeyi vurgulamaktı.(elbette ağırlık arttırmak gerekli dozunda). Artık ağırlık antrenmanları ilede yok edebileceğim göbek kıvamına geldiğimi düşünüyorum. Kardiyo olmadığı için katabolik etkiyi azaltıp birazda böyle deneyeceğim baktım olmuyor geri ağırlık veririm kardiyoya. Diğer arkadaşımızın dediği gibi artık ufaktan definasyon modundan çıkıp ye iç antrenman yap geliş moduna girmiş bulunmaktayım ufaktan. Sonra tekrar bi definasyona girerim durum ne gösterecek deneme yanılma yoluyla bulacağım artık.Ben bu ağırlık olayını anlayamıyorum188, 92 kiloyum. Nizami 30 şınav çekebiliyor, 1 dakikada 25 burpees yapabiliyorum. Ancak bench presste 40-45kg bile basamıyorum. 7.5kg ile curl yapıyorum. Nerede hata yapıyorum
Bu ağırlıklar benim gelişmeme yeterli oluyor bu arada, yani 40kgx12 bench press bassam 13.'yü yapamayacak hale geliyorum. Hatta bugün 42.5kgx8 incline bench press'in 6. tekrarında ağırlığın altında kaldım. Allahtan ağırlık çok ağır değil de problem olmadı
Karın yağlarını özel olarak nasıl yakabilirsiniz bilmiyorum ancak HIIT kardiyoya yönelseniz fena olmaz, mide egzersizlerini ihmal etmemek lazım fakat kardiyo olmazsa olmaz.
İnterval kardio devamlı her ağırlık antrenmanımdan sonra 40 dk. yapıyordum haftada min. 4 gün. Kesinlikle etkilide oluyordu ancak son zamanlarda kardio işini biraz salıp ağırlık antremanlarına ağırlık veriyorum. Biraz böyle taklıp ara ara yine kardio yapacağım. Ağırlık örneğini vermem çok ağırlıklara geçmem marifetmiş gibi göstermek değilde kondisyonumdaki gelişmeyi vurgulamaktı.(elbette ağırlık arttırmak gerekli dozunda). Artık ağırlık antrenmanları ilede yok edebileceğim göbek kıvamına geldiğimi düşünüyorum. Kardiyo olmadığı için katabolik etkiyi azaltıp birazda böyle deneyeceğim baktım olmuyor geri ağırlık veririm kardiyoya. Diğer arkadaşımızın dediği gibi artık ufaktan definasyon modundan çıkıp ye iç antrenman yap geliş moduna girmiş bulunmaktayım ufaktan. Sonra tekrar bi definasyona girerim durum ne gösterecek deneme yanılma yoluyla bulacağım artık.