LoveİsBBal
Üye
dostum aynı sorun sendeki kadar olmasa da bende de vardı özellikle alt abdominallerin çevresi bel dışa doğru hem yağlı olmasından hem de iç organların genişlemesinden dolayı . Kısmen çözdüm sorunu hatta bel çevrem santim santim incelmeye başladı . Günlük normalde 3 öğün yemek yiyordum şuan öğünlerimi 5 e çıkardım fakat aldığım kalori yine aynı . Zamanında kilo almak için çok yüklendiğimden sanırım mide bayağı bir genişlemişti bunun yanında bağırsaklar da hep birşeyleri hazmettiği için alt karın dışa doğru genişlemişti . Bulk dönemimde %9 dan %14 yağ oranına çıktığımda bu sorun oluşmuştu fakat sonbahar kış dönemi olduğu için kafaya takmıyordum . Her neyse mide tekrar eski haline döndü sanırım bi 20 gün içinde aşırı yüklenmedim hep kararında yedim . doymaya çalışmadım . İlk 10 gün büyük sıkıntı çekiyorsun miden çok ağrıyor fakat eski haline döndürmek için gerekli . ne kadar az yüklenirsen o kadar iyi .öğün sayım 5 e çıktığı için öğünlerimi yiyeceğim zaman hazırlamam imkansız o yüzden gün içinde yiyeceğim 5 öğünü dünden hazırlayıp kaplar şeklinde dolaba koyuyorum yada dışarıdaysam çantamda duruyor . Antreman konusunda özellikle alt karın ve bel çalışmamı artırdım . Umarım kendine uygulayabileceğin bir yöntem geliştirebilirsin . DN: Ev yemeklerinden uzak dur yapabildiğin kadar yemeklerini kendin hazırla
iyi çalışmalar