son mesajımı atalı uzun süre olmuş , köprünün altından çok sular aktı 
öncelikle sigarayı bıraktım , 1 ayı geçti thums: 2 haftadır da spor salonuna gidiyorum weightlifter
kilom 97 den 92 ye indi , kol çevrem 36.5 dan 37.5 a çıktı. ilk başta yağ ölçümü yapamamıştım , ama aynada çok büyük farklar gördüğümü söyleyebilirim.
şu an şöyle bir program yapıyorum,
07.30 1 ölçek whey+su
07.50 diyet beyaz peynir + domates salatalık +çay
10.00 eti form
12.00 az yağlı pilav(saman gibi) + 2 yağsız köfte veya tavuk but + salata
15.00 ton balığı + eti form
16.00 1 ölçek whey + su
17.00 1.gün 25 dakika interval kardiyo + 1 saate yakın ağırlık(ne yapsam ne etsem şu ağırlık antremanını 45 dakikaya indiremiyorum , kardiyo sonrası yorgunluk mu oluyor nedir)
2.gün 25 dakika interval kardiyo
18.30 500 ml %100 üzüm suyu + 1.5 porsiyon whey
19.15 200 gram yağsız tavuk göğsü
22.30 100 gram diyet beyaz peynir
bu programı 20 gün daha devam ettircem , ondan sonra haftada 4 gün ağırlık + 20 dk interval kardiyo programına dönücem
kafama takılan birşey var , önerileriniz üzerine gece yatmadan önce diyet beyaz peynir tüketiyorum( migrosun kendi ürünü 1.5 gr yağ 8 gr karbonhidrat ihtiva ediyor 100 gramda) Fakat bu ürünün 8 gram karbonhidrat içermesi beni sürüncemede bırakıyor. O saatte alınan karbonhidrat gh salgısını azaltıp gelişimi olumsuz etkilemez mi? Bir yandan da orada aldığım protein gece katabolizmayı azaltıyor. Artısı eksisini geçiyor mu altında mı kalıyor bu halde karar veremedim 
Hedeflere gelince ; Kilo 89 Yağ oranı %15( yakın bi zamanda ölçtürcem dur bakalım kaç cıkıcak)
Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 10:58 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 10:49 ----------
Bir de daha önce tartıştığımız ve sayın speedtouch ın açıklama verdiği bir konu vardı: "Protein hesabımıza bitkisel proteinleri dahil edelim mi etmeyelim mi?"
Bunu çok araştırdım daha sonrasında ve hesabın büyük çoğunluğunu yine de hayvansal proteinlerden elde etmek şartıyla , bitkisel proteinleri bu hesaba dahil etmenin daha mantıklı ve bilimsel olduğuna karar verdim arkadaşlar.
Son düzenleme: 9 Temmuz 2010