et ve hayvansal gıdalar kaliteli proteinler olarak tam proteinler grubuna girerler, bitkisel proteinler ise biyoyararlılığı düşük olan proteinlerdir, hayvansal gıdalarda bulunan bize lazım olan aminoasitler bitkisel proteinlerde büyük ölçüde bulunmazlar.
İkinci beslenme listenizi gördüm 1.si külliyen yanlışlıklarla doluydu
bu seferki daha iyi durumda;
size önerim whey i sabah kahvaltısında almamanız, 7 30 gibi uyanın uyanır uyanmaz alın 8 gibi de kahvaltı edin bu metabolizmanızı hızlandıracaktır.
Bir büyük yanlışlık ise kaçta yatıyorsunuz bilmiyorum ama eğer ki 21:00-22:00 civarı yatıyorsanız o elmanın işi ne orda
Elma da sağlam oranda karbonhidrat vardır , ve şeker vardır günün o saati için tercih edilmemelidir , sabah kahvaltıdan sonra ki öğünde yemeniz daha doğru olur mesela 10:00 gibi, yatarken whey almanıza da gerek yok bence hem bütçenize zarar.Ayrıca çay yerine sadece yeşil çay için çay demir emilimini engeller.
Sizin elinizde olmayan bir durum daha var , yemekhane yemekleri ; ne kadar seçici olursanız olun illa ki yağlı olur yemekhane yemekleri , kepek ekmeği arasına tavuk göğsü veyahut ton balığı götürebilirsiniz, hafta da bir günde dilediğinizce yiyip için tabi ki de
saygılar
Genişletmek için tıkla...