definasyon

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan serde
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Benim anlamadığım birşey var, definasyon doneminde neden cola light içerler? Forumda da okuyorum sürekli bunu yazıyorlar, bu kola emilimi azaltmıyor mu ve içinde şeker var? zaten definasyonda onemli olan kas kaybını en aza indirmek cola bide emilimi azaltacak ve şeker alınaak vücuda!! Gerçekten içinden çıkamadım.. Aydınlatırsanız sevinirim..

Barfuss kendinde demişin işte cola light içerler diye.Adı üstünde light.Light cola da 0 şeker var.Herhangi bir diet kuyu kolanın arkasında yazan bir bilgi için foruma başlık yazman saçma olmuş.Böyle bir soru sorduğuna göre işin içinden çıkamadığın pek çok soru olmalı:D Emilimi azaltma konusu kolaya has bişi değil tüm gazlı içeceklerle alakalı.Ayrıca definisyon döneminde deli gibi light kola tüketilmiyor kolaya dayanamayanlar lightını tercih ediyorlar;)

slm arkadaşlar ben yaklaşık bir yıldır vg yapıyorum yaz dönemi iyi kilo verdim ancak ramz tekrar aldım hızlı kilo alan bir bedenim var bu dönemde belki definasyon zor olabilir(mevsimsel) ancak ben definsyona girmek istiyorum ve örnek bir beslenme prog paylaşabilirmisiniz

boy185cm kilo 94kg yaş 27

merhabalar yazılanları okudum ama kndımce baska sruya cevap aramaktayım pekı bu define döneminde ağırlık idman nasıl olmalı fit güzel bi vücüda sahip olmak için

Back
Yukarı