mehmetsaityilmaz
Üye
Arkadaşlar merhaba şuan 97 kiloyum 2,5 yıldır spor yapıyorum artık yağlardan arınmanın zamanının geldiğini düşünüyorum definasyon için nasıl bir yol izlemeliyim antreman ve diet tavsiyesine ihtimacım var
şuan kullandığım program şöyle
1.gün
------------------
gögüs press 4*8
üst gögüs 3*8
gögüs açış 3*8
pullover 3*8
not (hocam bu ikisini gögüs açış ve pullowerı çapraz yapıyorum bir hafta birini diğer hafta diğerini )
push up 3*8
anla triceps 3*8
dips 3*8
2.gün
---------------------------
omuz press 4*8
dumbell omuz press 3*8
enseye çekis 3*8
karna çekiş 3*8
barfisk 3*8
----------------------------
3.gün
dumbell bicesps 4*8
scout curl 3*8
ayakta dumbell 3*8
konsantrasyon 3*8
ve bacak
dikkat etmişsinizdir mide yok çok ihmal ettim bu programı 3 aydır yapıyorum biraz hafif sıcaklardan yapılmıyor daha sert bir idmandı şimdi nasıl yapmalıyım bu program üzerinde ne gibi değişiklikler yapmak gerek (set sayıları ve tekrarlar,eklenecek haraket) ve bu dönemde beslenmeyi nasıl düzenlemeliyim ve supplament kullanmalımıyım yardımcı olursan sevinirim.
şuan kullandığım program şöyle
1.gün
------------------
gögüs press 4*8
üst gögüs 3*8
gögüs açış 3*8
pullover 3*8
not (hocam bu ikisini gögüs açış ve pullowerı çapraz yapıyorum bir hafta birini diğer hafta diğerini )
push up 3*8
anla triceps 3*8
dips 3*8
2.gün
---------------------------
omuz press 4*8
dumbell omuz press 3*8
enseye çekis 3*8
karna çekiş 3*8
barfisk 3*8
3.gün
dumbell bicesps 4*8
scout curl 3*8
ayakta dumbell 3*8
konsantrasyon 3*8
ve bacak
dikkat etmişsinizdir mide yok çok ihmal ettim bu programı 3 aydır yapıyorum biraz hafif sıcaklardan yapılmıyor daha sert bir idmandı şimdi nasıl yapmalıyım bu program üzerinde ne gibi değişiklikler yapmak gerek (set sayıları ve tekrarlar,eklenecek haraket) ve bu dönemde beslenmeyi nasıl düzenlemeliyim ve supplament kullanmalımıyım yardımcı olursan sevinirim.