Definasyon Ne Zaman Yapayım sizce

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan belacan
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
herkese merhabalar
17 yaşında yaklaşık 1.5 yıldır fitness yapıyorum şuan bulk dönemindeyim ve 90.5 kg yim,
vücut ölçülerim kol 42.5 omuz 138 bel 86 dır.
sizce biraz daha devam ediyimmi bulka yoksa şimdiden hafiften definasyona giriyimmi?
yağ oranım tahmini 15-19 arasıdır baya düşürmek istiyorum ama çok küçülmektende korkuyorum ne yapmalıyım ?

bel 86 olduguna göre boyun uzun olsa gerek definasyon için kışın geçmesini bekle bence belin okadar kalın degil benim bile 75 kiloda 86 bel ölçüm var bulkta* 1.80 boy

Olduğun yağ oranından memnun değilsen definasyona gir. Ha daha çok irilesmek istiyorum diyorsan bulka devam et. Senin ne istediğine bağlı yani bulk ve definasyon olayı

herkese merhabalar
17 yaşında yaklaşık 1.5 yıldır fitness yapıyorum şuan bulk dönemindeyim ve 90.5 kg yim,
vücut ölçülerim kol 42.5 omuz 138 bel 86 dır.
sizce biraz daha devam ediyimmi bulka yoksa şimdiden hafiften definasyona giriyimmi?
yağ oranım tahmini 15-19 arasıdır baya düşürmek istiyorum ama çok küçülmektende korkuyorum ne yapmalıyım ?
istediğin kütle ye bağlı ama diyeli ki ıfbb istiyorsun yağ oranının artması moralini bozmasın yaza kadar bulka devam yazın zaten iştahın kapanacak definasyon yaparsın iyide bir cardio ve definasyon dietiyle daha iyi form tutturursun
dirty bulk ta yapabilirsin dönüşün daha zor olur ama daha çok kas kütlesi koyarsın

Back
Yukarı