Definasyon günlüğü

creapure den 25 gram animal pump 1 paket animal stak 1 paket bakalım kaç basıcam genelde yükleme yapınca 3 güne çıkıyor 182.5 kg ama bu sefer 185 kg çıkarmayı denicem 139.5 düz hesap 140 kg de[DOUBLEPOST=1476275712][/DOUBLEPOST]bugün yemedi 172.5 kg çıktı şu sıralar çok ödem attım :)üstü çıkmıyor:)

Son düzenleme:
oEWPk2.jpg

10 kg de bir resim atıcam inşallah unutmassam
düz hesap resimde 140 kg yim

Bu başlığı severek ve dikkatle takip ediyorum Berkay , yanlış hatırlamıyorsam yarışmaya hazırlandığını söylemiştin. Sana birşey sormak istiyorum , yarışmalar konusunda çok fazla bilgim yok fakat ;

Ben 119 kilodan 78 kiloya kadar spor ve düzgün beslenme ile düştüm. Yağ oranım %35'den fazlaydı şuan %12 seviyesinde ve bu kiloyu 1 senede verdim ama karın bölgemde sarkma mevcut. Bir kaç hoca ve Dr. ile görüştüm o bölgenin cerrahi operasyonsuz toparlanamayacağını söylediler. Muhtemelen sende de sarkma olacaktır diye düşünüyorum , bu konuyu sen nasıl halletmeyi düşünüyorsun ? Belki senin sayende bende kurtulurum bu illetten.

Bu başlığı severek ve dikkatle takip ediyorum Berkay , yanlış hatırlamıyorsam yarışmaya hazırlandığını söylemiştin. Sana birşey sormak istiyorum , yarışmalar konusunda çok fazla bilgim yok fakat ;

Ben 119 kilodan 78 kiloya kadar spor ve düzgün beslenme ile düştüm. Yağ oranım %35'den fazlaydı şuan %12 seviyesinde ve bu kiloyu 1 senede verdim ama karın bölgemde sarkma mevcut. Bir kaç hoca ve Dr. ile görüştüm o bölgenin cerrahi operasyonsuz toparlanamayacağını söylediler. Muhtemelen sende de sarkma olacaktır diye düşünüyorum , bu konuyu sen nasıl halletmeyi düşünüyorsun ? Belki senin sayende bende kurtulurum bu illetten.
hocam %21 yağ oranının altına ömrüm boyunca düşmedim
senin cerrahi operasyona ihtiyacın yok
soğuk lipofiz ile birkaç seansta acısız ağrısız çözerler bu sorununu

hocam %21 yağ oranının altına ömrüm boyunca düşmedim
senin cerrahi operasyona ihtiyacın yok
soğuk lipofiz ile birkaç seansta acısız ağrısız çözerler bu sorununu

Cevap için teşekkürler , %21'in altına hiç düşmedin ama bu sefer düşeceksin. Hedefinin %10 olduğunu söylemiştin , %10 a inince mi düşüneceksin ne yapacağını. Bu arada soğuk lipofiz i araştıracağım.

kilom 139.3[DOUBLEPOST=1476366403][/DOUBLEPOST]
88vdl1.png

artık resim atmaya başlayacağım ilki bu[DOUBLEPOST=1476366438][/DOUBLEPOST]
buda sırt

sağ kol 51 cm sol kol 50 cm
kilo 139.3[DOUBLEPOST=1476402990][/DOUBLEPOST]163 kg iken 53 cm sağ 52 cm sol idi[DOUBLEPOST=1476403774][/DOUBLEPOST]hiç kür yapmamış olsaydım 44 cm gelirdi %10 da tahmini

Son düzenleme:
140.65 kilom yağ oranım yüzde 36.1 an itibariyle[DOUBLEPOST=1476425497][/DOUBLEPOST]139.3 ödem gitmiş demekki su içince geldi:Ddiyeti sağlam yani

Son düzenleme:
berkay dosdum bu makine nasıl birsey ?? yalın ayak cıkıyorun diyetisyenlerde var kantar gibi bişi o değil değilmi bu makine??

Back
Yukarı