berkay7743
Özel Üye
aç karnına 141.0 az önce tartıldım
kanki hedef %10 yağ oranı kalori sayımı yapmıyorum un tuz şeker yağ 4 ünden uzağımAbi hedefin ne şuan . Yani istediğin kiloya kaç ayda inmek istiyosun , istediğin yağ oranı ve günlük kaç kalori alıyosun ?
düz açık lise mezunuyum ana baba parasıyla geçiniyorum maddi durum baya iyiDosdum bu suplementlerin maliyeti ne kadar ??? Sen ne iş yapıyorsun ?
hocam %21 yağ oranının altına ömrüm boyunca düşmedimBu başlığı severek ve dikkatle takip ediyorum Berkay , yanlış hatırlamıyorsam yarışmaya hazırlandığını söylemiştin. Sana birşey sormak istiyorum , yarışmalar konusunda çok fazla bilgim yok fakat ;
Ben 119 kilodan 78 kiloya kadar spor ve düzgün beslenme ile düştüm. Yağ oranım %35'den fazlaydı şuan %12 seviyesinde ve bu kiloyu 1 senede verdim ama karın bölgemde sarkma mevcut. Bir kaç hoca ve Dr. ile görüştüm o bölgenin cerrahi operasyonsuz toparlanamayacağını söylediler. Muhtemelen sende de sarkma olacaktır diye düşünüyorum , bu konuyu sen nasıl halletmeyi düşünüyorsun ? Belki senin sayende bende kurtulurum bu illetten.
hocam %21 yağ oranının altına ömrüm boyunca düşmedim
senin cerrahi operasyona ihtiyacın yok
soğuk lipofiz ile birkaç seansta acısız ağrısız çözerler bu sorununu
evet %10 inince düşüneceğim hocamCevap için teşekkürler , %21'in altına hiç düşmedin ama bu sefer düşeceksin. Hedefinin %10 olduğunu söylemiştin , %10 a inince mi düşüneceksin ne yapacağını. Bu arada soğuk lipofiz i araştıracağım.
evet öyle ama bu 51 bin lira sapma payı çok çok düşükberkay dosdum bu makine nasıl birsey ?? yalın ayak cıkıyorun diyetisyenlerde var kantar gibi bişi o değil değilmi bu makine??