Definasyon Diyetim

ÖNERİLERİNİZİ VE GÖRÜŞLERİNİZİ BEKLİYORUM
SABAH SAAT 8 - 10 ARASI : 5 Yumurta (Sadece ikisinin Sarisi) peynir,zeytin,domates, 1 bardak süt.

ÖGLEN SAAT 13 - 14 ARASI : 250 gram Tavuk gögüsü (yagsiz kizartilmis) + salata (1 yemek kasigi zeytin yag)

Akşam Üstü SAAT 17 - 18 ARASI : 250 gram Tavuk Gögüsü + 3 Yemek Kasigi Pilav

ANTREMANDAN SONRA SAAT 20 - 20.30 ARASI : 1 kase yoğurt veya 1 elma

AKSAM SAAT 22 - 24 ARASI : 250 gram Lor Peyniri + bir avuc yemiş

Yapmış olduğum Antrenman : Haftada 3 sefer : Full Plyometrics ve Kardio, 1 sefer Tempolu (6.8-8.2 km h ) yürüyüş .

Ben olsam antreman sonrası öğünle akşam üstü öğünün yerini değiştirirdim ayrıca gece yediğin çerezide bu spor öncesi öğüne çekerdim ayrıca 150 gr tavuk yeterli olucaktır öğünlerinde

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Haklı olabilirsiniz fakat yapmış olduğum antrenmana göre bu şekilde düşündüm tabi ne kadar doğru orası tartışılır Yapmış olduğum Antrenman : Haftada 3 sefer : Full Plyometrics ve Kardio, 1 sefer Tempolu (6.8-8.2 km h ) yürüyüş .

yinede idman sonrası öğününü yapmalısın diyorum bence en önemli öğün zaten idmanın nerdeyse tamamen cardio,ben idman sonrası öğün yapmazsam direk yorgunluk çöküyor vucüda kendine toplaması için biraz enerji vermelisin sup.kullanmadığın için kas kaybı yaşabilirsin ağır idman sonucu beslenmeyi atlarsan.benim fikirlerim bunlar daha tecrübeli arkadaslar da yardımcı olucaktır.

İdman biterken meyveni ye sonra bir önceki öğündeki tavuğun yarısıyla pilavın yarısını idmandan sonraki öğün ye ikiye bölebilirsin o öğünü

Back
Yukarı