Definasyon Diyetim Hakkımda Yorumlarınızı Bekliyorum

Evet Abilerim Kardeşlerim Benim Hazırlamış Olduğum (Bilen Kişilerden Yardım Aldım )

Düşük Karbonhidrat Yüksek Protein Diyeti (Definasyon Diyetide Diyebiliriz )

Amaç Yağ Yakıp Kassal Görünümü Arttırmak

Sabah : Kalkar Kalmaz 150 Ml Su ile 1/2 Ölçek Protein Tozu 12 Gr Protein,1gr Karbonhidrat,1Gr Yağ

Lor Peyniriyle (50 Gr ) Hazırlanmış Yumurta (3 Bütün Yumurta ) 28Gr Protein,10 Gr Karbonhidrat,20 Gr Yağ

Öğle Yemeği : 200 Gr Tavuk-Kırmızı Et 30 Gr Protein

50 Gr Lor Peyniri 10 Gr Protein-10 Gr Karbonhidrat-5 Gr Yağ

Domates Salatalık (Besin Değeri Yazmıyorum )

Antrenmandan Önce : 250 Ml Su İle 1 Ölçek Protein Tozu 25 Gr Protein-1 Gr Karbonhidrat,1Gr Yağ

Antrenmandan Sonra : 250 Ml Su İle 1 Ölçek Protein Tozu 25 Gr Protein-1 Gr Karbonhidrat,1Gr Yağ

Yanına 7 Gr Bcaa 5 Gr Protein-1 gr Karbonhidrat

Akşam Yemeği (Spordan En az 1 en Fazla 2 Saat Sonra ) :

200 Gr Tavuk-kırmızı Et 30 Gr Protein

Domates Salatalık (Besin Değeri Yazmıyorum )

100 Gr Light Yoğurt 4 Gr Protein - 7 Gr Karbonhidrat-2 Gr Yağ

Yatmadan Önce : ( Yarım Saat Önce ) 150 Ml Su ile 1/2 Ölçek Protein Tozu 12 Gr Protein,1gr Karbonhidrat,1Gr Yağ

Toplam Değerler Bir Toplayalım :

Protein : 190 Gr
Karbonhidrat : 32 Gr Karbonhidrat
Yağ : 32 Gr Yağ

Önemli : Diyebilirsiniz Öğün Arası Kuruyemiş-Elma Yok Kullanmıyorum Tercih Meselesi Herkezin Olumlu-Olumsuz Mesajlarını Bekliyorum

Loru yağsız ve tuzsuz şekilde alırsan daha yararlı olur. Yağ seviyesi biraz daha düşsün.
Kuruyemiş vs. yemiyorum diyorsun onun için bir şey demiyorum ama kaliteli yağ her zaman lazım :)

Birde light ürünlere ( süt, yoğurt ) gibi fazla takılma. Yarım yağlı ye hem daha az işlemden geçiyor hemde çok fark yok aralarında. Yani en azından yağlı lor yiyorsan yarım yağlı yoğurdu da yiyebilirsin :D

Back
Yukarı