Definasyon Beslenme Programım

Arkadaşlar önerilerinizi bekliyorum , eksiklerim var ise yardımcı olursanız sevinirim

Sabah 8.30 1 ölçek whey proteini

9:00 7 beyaz 1 sarı omlet yanında 100 gr yulaf ezmesi içine 2 tatlı kaşıgı fıstık ezmesi

11:00 1 tane yeşil elma 10 adet badem

13.00 200 gr haşlanmış tavuk göğsü 100 gr kepekli makarna 1 adet domates 1 adet salatalık 2-3 adet brokoli

14:30 1 tatlı kaşıgı nescafe ve 1 çay kaşıgı dymatize bcaa

15:00 antreman. antreman sonrası 1 ölçek whey içerisine 1 çay kaşıgı bcaa ve glutamine

16.30 200 gr somon domates salatalık brokoli 100 gr kepekli makarna

19.30 200 gr tavuk gogsu bol salata

22.00 yeşil çay

24:00 1 çay kaşıgı glutamine

arkadaşlar haftada 5 somon balıgı tüketiyorum sebebi kıbrısta kilosunu çok ucuza alıyorum ve tavukdan daha çok begeniyorum

babacan şuan definasyondayım 3. gümüm nisan 4 e girdim definasyon mükemmel ve disiplinli diettir biliyorsundur umarım ben sana kısaca yaptıklarımı yazayım .

sabah 6-7 yumurta beyazı 1 tam yumurta yulaf ezmesi salatalık whey proteini d vitamini omega universal atomic 7 5 gram
öğlen tavuk göğüsü (gram hesaplaması adamı yer 2 koca dilimhaşlama ) haşlama patates 2 adet (2 haftalığına ) brokoli

dietim bu ve bol su çay yeşil çay maden suyu başkada yok

idmanlarım haftanın 6 günü kısaca yazıyorum kardeşim

pazartesi : göğüs kol karın (idman sonrası 10 dk tempo koşu)
salı : omuz karın (idman sonrası 10 dk koşu)
çarşamba : sırt karın (idman sonrası 10 dk koşu)
perşembe : bacak kol arka kol karın (idman sonrası 10 dk koşu)
cuma : göğüs karın (idman sonrası 10 dk koşu)
cumartesi : sabah 06:00 dan 08:00 a kadar cardio karın esneme germe hareketleri yettiği kadar
pazar : yatış

benim programım bu total 50 gün 3 gün gitti kaldı 47 gün :) fotoğraflarımı atıcam öncesi sonrası bölümüne.

bol şans ve iyi çalışmalar

bide universal beff amino idman öncesi 3 idman sonrası 4 alıyorum tatil günlerimde ise sadece 3

saygılarımla

Kenan Arda YALÇIN

Kenan kardeşim hergün karın çalışma haftada max 3 çalış ben 2 yapıyorum öyle daha iyi emin ol :)

ölçülerim

boy 180
kilo şuan 80 2 haftadır diyetteyim 82 kiloydum
yag oranım %13
vucut tipi ektomorf
yaş 20

Bulk beslenmesi olmuş bildigin :D bu kadad karbo almana gerek yok her öğun hatta ara öğünde bile karbo aliyorsun[DOUBLEPOST=1397042932][/DOUBLEPOST]270 gr civari karbo aliyorsun kilonun 3.5 katı. Kalori hesapladinmi

karbonhidradı daha ne kadar düşüreyim ? ara öğün dediğinde yeşil elma yiyorum.
sabah ant öncesi ve sonrası alıyorum karbo yu gramajınımı azaltıyım makarnanın ?

Ant öncesi ve sonrasi harici karbo alma insülin düsük kalsin. Ben sadece ant sonrasi aliyorum oda ne kadar alabilirsem. Sabahki yulafi cikarabilirsin elmalari da. Kalori hesapi yap bence öncelik kalori olsun 500-700 kalori az al günluk alman gerekenden[DOUBLEPOST=1397048599][/DOUBLEPOST]Karbodan azalan kaloriyi yararli yaģlardan alabilirsin çiğ kuruyemis omega 3 zeytin yagi gibi

ben blondeye katılmıyorum ben de dıyetteyım ve her ogunumde mutlaka bulgur yada kepeklı makarna yıyorum ılk 2 ay 100er gr yıyordum ana ogun olarak 3 ogun yıyorum sadece ana ogunlerı yazayım
7 yumurta beyazı 1 tam yumurta 100 gr yulaf+100gr lorla karıstırıp omlet yapıyorum

60 70 gr kepeklı makarna ve 300 gr tavuk 2 öğünde aynı sekılde

2.öğretim olduygum ıcın 10 11 de anca kalkıyorum 3 ana ogun anca sıgıyor

Dostum yine kilo verirsin ama zor olur gün içerisinde insülini hep yüksek tutuyorsun yaģ yakmak icin insülin dùsuk olmasi lazim

Kompleks karbonhidrat yemekle insülin yükselmez.Basit karbonhidratlar için geçerlidir o.Ben de diyet dönemimdeyim.Antrenman öncesi ve sonrası olmak üzere 2 öğün karbonhidrat alıyorum.Sonrası protein ağırlıklı besleniyorum.Definasyondasın diye karbonhidratı iyice azaltmak gerekmiyor.Bulka göre azaltıp durumu gözlemlemek gerek.Çıkan sonuca göre biraz daha azaltma ve arttırıma gidilebilir.

Back
Yukarı