tarantino16
Üye
Yazın gelmesi ile birlikte kışınki yemek stilimiz haliyle değişiyor.Şahsen tatilde sürekli plajda olacağım için bana yük olan yağlardan kurtulmak istiyorum artık.Fit bir vücudum var ancak sixpacleri kaplayan yağ estetiği ve görünümü çirkinleştiriyor.Tahmini %14 maksimum %15 yağ oranım vardır. Baya gerince packler gözüküyo hafif.Neyse, asıl sorunuma geleyim.
Bu yağ yakma serüvenim adeta işkence gibi geliyor bana. Henüz 2 gün oldu ama SÜREKLİ bir yeme isteği var içimde.Her an aklımda ve atamıyorum.Aç olmamama rağmen açmışım gibi, yemek yemem gerekli gibi hissediyorum.Bırakmak istiyorum ama aynada ki tarantino16 dan memnun olmadığım aklıma geliyor.Siz böyle bir şey yaşadınız mı?Veya bir çözümünüz var mı?
Bu yağ yakma serüvenim adeta işkence gibi geliyor bana. Henüz 2 gün oldu ama SÜREKLİ bir yeme isteği var içimde.Her an aklımda ve atamıyorum.Aç olmamama rağmen açmışım gibi, yemek yemem gerekli gibi hissediyorum.Bırakmak istiyorum ama aynada ki tarantino16 dan memnun olmadığım aklıma geliyor.Siz böyle bir şey yaşadınız mı?Veya bir çözümünüz var mı?